4 personer
3 stk. bagekartofler, 1 stk. squash, ¼ bundt timian, 1 æg, 1 spsk. karry, 4 spsk. hvedemel, Salt og peber, 2 tsk. olie
Tilberedning
- Skræl bagekartoflerne og riv dem på den grove side af rivejernet.
- Læg det herefter op i en stor skål.
- Skyl squash og riv den på den grove side af rivejernet.
- Læg dem over i skålen til de revne kartofler.
- Skyl timian og pluk bladene af.
- Slå ægget ud i en lille skål og pisk dem sammen med en gaffel.
- Vend æggemassen op i skålen med revet squash og kartoffel.
- Tilsæt timianblade, karry, mel, salt og peber.
- Vend det godt sammen til en ”fars”.
- Varm olien på panden ved god varme. Olien er varm, når det siger lyde, når farsen lægges på.
- Form farsen til fritadeller (på størrelse med frikadeller) med to spiseskeer.
- Læg dem over på panden med det samme.
- Skru ned til middel varme, og steg fritadellerne ca. 4-5 minutter på hver side.
Tip Hvis der kommer æggeskaller ned til ægget kan de fjernes med en gaffel.