Forkæl en du holder af med en personlig gave

”Diamonds are a girl’s best friend”, synger Marilyn Monroe, og det er det nok stadig, hvis du spørger mange kvinder. Denne tid er helt speciel. Mange er isoleret fra venner, bekendte, og måske endda familiemedlemmer.

Mærkedage, fødselsdage, og konfirmationer og andre festligheder bliver aflyst og det med god grund. Du kan faktisk sende en personlig gave, og få en trist hverdag vendt til en dejlig dag, for en du holder af.

Af Dea Larsen

Smykkedesigneren Mai Manniche har, som andre virksomheder, vendt og drejet situationen, som er kritisk på mange niveauer – desværre også det økonomiske for mange selvstændige erhvervsdrivende. For Mai er det vigtigt at fokusere på, hvad vi kan gøre hinanden for at sprede glæde i en trist situation, hvor isolation, frygt og ensomhed fylder en del. Mais tanke: ”hvad kan jeg gøre som smykkedesigner, for stadig at gøre mennesker glade”. Derfor har hun i disse dage et specielt tilbud til alle, når de klikker ind på hende hjemmeside.

Forkæl en du holder af med en personlig gave

På hjemmesiden jewlscph.com/gavekort kan du købe gavekort som gælder resten af året. Når du køber et gavekortet, opnår du op til 50 % i rabat resten af marts måned. Du kan vælge selv at gøre brug af gavekortet, gemme det til køb af julegaver, da kortet er gældende frem til 31/12-2020, eller blot sender det videre til en, du vil glæde med en gave. Hos JEWLSCPH sender de gaven afsted i smuk indpakning.

Med en forkærlighed for smykker og en bachelor i økonomi et godt øje for design, ædelsten, guld og diamanter, startede Mai Manniche sin virksomhed JEWLSCPH for 15 år siden. Hendes passion for smykker er ikke kommet ud af det blå, da alle kvinderne i familien elsker smykker. Derfor fald det Mai helt naturligt at gøre det hun brænder allermest for – at designe smukke smykker.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments