Forårsfine øresmykker

Hvor er det dejligt, at foråret er kommet og om et øjeblik er alt omkring os lysegrønt. Vi vil ud i det blå og ses med vores venner og familie. Vi pynter os i friske forårsfarver og tager fine smykker på. Børnene bliver inspireret og vil selvfølgelig også gerne have huller i ørerne, så de også kan pynte sig med glitrende øresmykker.

Af Henriette Rosenthal

At få lavet huller i ørerne er en stor begivenhed, når man er en lille eller ung pige. Måske har man gået og taget lidt tilløb til det. Det handler om, at man skal føle sig tryg, og det kan man rolig være, hvis man får lavet sine huller i ørerne hos Blomdahl. Hos nogle af forhandlerne kan hullerne endda blive lavet samtidig.

Lider du af nikkelallergi?

Hvis ja, betyder det, at det kan være svært at finde smykker, som der ikke giver kløende og blødende øreflipper. Det behøver du ikke at bekymre dig om, når du vælger øresmykker fra Blomdahl.

Et stor udvalg af smukke øresmykker

Blomdahl har et væld af lækre øresmykker, som er udviklet i samarbejde med hudlæger. Derfor er smykkerne både hud- og allergivenlige, og man behøver ikke at bekymre sig om risikoen for nikkelallergi. Den del af Blomdahls øresmykker der er i kontakt med huden, er nemlig fremstillet af nøje udvalgte plastik og titan af medicinsk kvalitet, og kan derfor ikke fremkalde nikkelallergi.

ung pige med fine øresmykker fra blomdahl

Mor kan også blive forkælet

Blomdahl er måske mest kendt for sit store sortiment af fine øresmykker, men vidste du, at de også designer og producerer hudvenlige ringe, halskæder, næsesmykker og armbånd? Den er god nok, så når dit barn bliver forkælet med nye glitrende øresmykker, kan du jo lige kaste et blik og se om der mon også skulle være lidt lækkert til dig selv.
Du kan se og købe smykkerne på www.blomdahl.dk.