Følelser, fødsel og fitness

Så kom det 3. Vidunder til verden! Baby A kom d. 19 maj, og de sidste 4 uger har været en kæmpe rutsjebane tur på følelser!

Vi blev indlagt efter fødslen og 2 dage efter blev jeg opereret akut, derefter yderligere 5 dage inden vi kom hjem.. fysisk håndterede jeg smerter og nyfødt godt syntes jeg selv, men det hårdeste jeg NOGENSINDE har oplevet var at familien ikke var samlet, mine to store børn savnede mig og kunne slet ikke finde rundt i alt det der skete… av mit hjerte!

Heldigvis kom vi hjem og valgte at give børnene fri så vi kunne være sammen alle 5!
Baby A klarer alt mega godt, og er allerede den nok mest forkælede lillesøster 😉

Hvad så med min træning?

En uge efter fødslen løb jeg 5 km, det var ikke fordi jeg skulle præstere men jeg skulle bearbejde alt der var sket! Siden da har jeg løbet både langt og hurtigere end forventet, lægen har givet lov, og igen må jeg bare slå et slag for at holde sig i god form under graviditeten, for jeg dik både ros for min udholdenhed under fødslen, og formen er hurtigere tilbage ❤️

Jeg er som alle nybagte mødre fuld af MANGE følelser, men modsat mange andre så er jeg eddermame dårlig til at vise dem! Jeg bruger træning og fysisk “smerte” til at håndtere dem.. ville nogle gange ønske jeg bare kunne sætte mig ned og græde, men jeg har affundet mig med at intervaller også kan bruges 😅

Nu er jeg på barsel, og jeg har fået besøgt jobbet (som var klar til at beskytte prinsessen med en kampvogn😉), og den næste tid skal jeg til at træne op så jeg kan bestå vores fysiske basistest, det er første træningsmål 😊

Men puh ha, mor Til 3, jeg har aldrig ønsket mig karriere, eller mange penge.. men har ønsket mig en stor familie, det har jeg nu og mine 3 børn har gjort mig SÅ rig og lykkelig, nu nyder vi bare hinanden ❤️

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments