Fest i smukke rammer

Hvor skal festen holdes? Det er et af de første spørgsmål, der melder sig, når datoen for festen, konfirmationen eller brylluppet er på plads.

Af Henriette Rosenthal

Det skal den lidt uden for København, nærmere betegnet på Bellahøj, for det er her, man finder Restaurant Bellahøj med tilhørende festlokaler. Rammerne omkring festen bliver ikke smukkere.

Man bliver hensat til en svunden tid, når man holder sin fest den fineste stråtækte, trelængede gård, hvis historie kan dateres til 1682. Men tag ikke fejl, der er intet støvet over de smukke ejendomme, som huser en moderne restaurant, hvor sæsonens bedste råvarer forvandles til delikate retter.

Konfirmation og teenagere, der ved hvad de vil have

Det kan være lidt af en gyser, når tiden er inde til at planlægge juniors konfirmation. Der er meget at tage stilling til, og det er ikke altid, at det unge menneske kan se fidusen i mor og fars forslag.
På Restaurant Bellahøj kan I få lige, hvad I ønsker jer. Så tag gerne din kommende konfirmand med til første møde på restauranten, hvor i sammen kan planlægge den helt rigtige menu til denne særlige dag. Hvis I er i tvivl, er det heldigvis dygtige, kreative kokke, der regerer i køkkenet, og de er altid klar til at råde og vejlede i forhold til festens menu og ønsker hertil.
Folkene bag restauranten har den holdning, at når man holder sin fest på ”gården”, er man i centrum. I skal have opfyldt alle jeres ønsker til jeres helt egen ”skræddersyede” fest.

Mange eller få gæster?

Fest bord lokaler

På Restaurant Bellahøj kan man holde sin sammenkomst eller fest uanset, om man inviterer 20 eller 200 gæster. Så vidt spænder størrelsen på de smukke festlokaler, og personalet yder samme gode service uanset antal af gæster. Alle de fine lokaler skaber en følelse af hjemlig hygge kombineret med et historisk vingesus.
Du kan læse flere detaljer på www.bellahoej.dk