Fest i gaden

Foråret var drøjt at komme igennem. Vi sad alle og kukkelurede derhjemme, og kontakten med andre mennesker var stærkt begrænset. I skrivende stund må vi igen samles i festligt lag til konfirmationer, bryllupper og andre festligheder. Der er heldigvis nok at fejre. En vellykket fest kræver en del planlægning og indkøb, men vidste du, at du kan få bragt færdigblandede, velsmagende drinks, med pynt, sugerør og hele pibetøjet, lige til døren?

Af Henriette Rosenthal

smags varianter

Det bliver ikke nemmere. Just Serve It, gør det nemt at servere de lækreste drinks og cocktails som findes både med og uden alkohol. Der er kælet for kvaliteten, så drikkeoplevelsen er optimal. Der er også lagt vægt på fine detaljer, så serveringen ikke bare er nem, den er nemlig også festlig. Drikkevarerne hældes over i fine glasdispensere, og derefter hælder man den topping i, som hører til hver cocktail. Der følger også pynt og et skilt til dispenseren, så dine gæster nemt kan forsyne sig selv. Om det så er isterninger, følger de med i pakkeløsningen.

Just Serve It, hvor mange drinks

Du kender alkoholprocenten

Du slipper for bøvlet med at skulle købe alle ingredienserne til de forskellige drinks og cocktails. Det er svært at beregne, hvor meget af hver ingrediens, der går til de forskellige cocktails, så man ender ofte med en masse ”slatter”. En anden ting er, at når man serverer færdigblandende cocktails og drinks fra Just Serve It, ved man præcis, hvilken alkoholprocent de indeholder.

Hvor mange drinks?

Hvis du skal holde en middag hvor du serverer øl eller vin til maden anbefaler Just Serve It, at du beregner ca. fire drinks per person. Det er et godt gennemsnit af, hvad gæster typisk indtager til en fest. Hvis du derimod holder en fest, hvor I kun skal have drinks, så regn med ca. seks til otte drinks per gæst.

Just Serve It, alkohol frie drinks

Alkoholfri cocktails

Ikke alle drikker alkohol. De er ofte henvist til at ”spytte” i en cola eller dansk vand. Det behøver de ikke, når du bestiller drikkevarer hos Just Serve It. Her kan du vælge mellem mange forskellige alkoholfrie drinks og cocktails, så alle får en lækker smagsoplevelse med eller uden alkohol.
”Lad festen begynde”.

Se mere på deres hjemmeside her: www.justserveit.dk/