Ferie for alle

På en campingplads hvor der er masser af aktiviteter til både små og store, får hele familien den ferie de drømmer om.

Af Henriette Rosenthal Muld

Har du nogensinde været på campingferie med din familie? Måske tænker du: nej, for vi er ikke til det helt primitive, vi kan bedre lide, at der er styr på tingene og gode faciliteter. Så kan jeg fortælle, at så er det netop en campingferie I skal prøve, når næste ferie står for døren – og jeg ved, hvad jeg taler om, for jeg er selv været på mange ferier, på forskellige campingresorts, i Sydeuropa sammen med min familie. Vi er også glade for at bo godt, når vi er afsted, så et godt tip er at booke et luksuriøst mobilhome eller et af de fuldt udstyrede safaritelte, som findes i flere størrelser hos Vacansoleil. En campingferie i dag er ikke, hvad den har været, den er langt mere end det. Fællesnævneren for alle ferieboliger hos Vacansoleil er den høje standard, og det samme gælder for alle campingresorts. Derudover findes et væld af forskellige aktiviteter til små og store i alle aldre.

Afslapning og eventyr

Begge dele er en mulighed, når man holder ferie på et campingresort. Fordi der er så mange sjove aktiviteter for børnene, finder børnene hurtigt nye legekammerater, og så får man som forældre mulighed for at slappe af og lade feriestemningen sænke sig. Min egen erfaring er, at begejstringen for denne ferieform smitter, når man kommer hjem og beretter om den, så måske ender I, ligesom vi gjorde, med at være flere familier, der vælger at holde ferie på det samme campingresort. Det er hyggeligt, at sidde udenfor sit mobilhome eller safaritelt, når poderne er puttet for natten, for man er så tæt på, at man sagtens kan høre, hvis de vågner, men alligevel meget mere fri, end hvis man er nødt til at tilbringe aftenen på et hotelværelse.

Har du hørt om glamping?

Glamping betyder glamourøs camping, og her er niveauet for luksus lige et trin højere. Hos Vacansoleil er alle glamping boliger ekstra behagelige – uanset om man vælger et glamping mobilhome eller et glamping safaritelt. Opvasken klarer opvaskemaskinen, mens I nyder livet på den store terrasse. Nogle glamping boliger har ovenikøbet privat jacuzzi, stor, lækker regnbruser eller en hængekøje I kan slappe af i.

Bil eller fly

Måske tror du, at I ikke kan flyve til destinationen og må køre hele vejen. Det er dog langtfra sandt. Faktisk ligger der lufthavne ved mange af de lækre campingresorts og nogle få pladser arrangerer endda afhentning fra lufthavnen.

Optimale faciliteter til hele familien

På alle campingpladserne er man sikker på, at der findes de helt optimale faciliteter til hele familien og det er blandt andet: lækre poolanlæg med børnepool og fantastiske vandrutchebaner, restauranter, butikker, sikre legepladser og meget mere til leg, hygge og afslapning, så alle i familien får opfyldt deres ønsker til den perfekte ferie.