Feelgood Jewellery

Blomdahl startede allerede i 1985 med en overbevisning om, at det skal være muligt at skabe smykker, som ikke kun var smukke, men også sikre at bære – fri for nikkel og andre farlige emner. De allergivenlige smykker blev hurtigt populære, da de netop ikke er allergifremkaldende.

Feelgood Jewellery fra blomdahl

Efterspørgslen på omhyggeligt fremstillede kvalitetssmykker, der er skånsomme mod huden, er stigende, og heldigvis, for de mange års ekspertise og medicinsk/teknisk viden, som har drevet Blomdahls udvikling, har gjort at Blomdahl i dag er inde i en ekspansiv fase. For i takt med at forbrugerne i stigende grad efterspørger transparens og bæredygtighed, kan Blomdahl nu stå i spidsen for udviklingen af deres tidløse design, som er udviklet af bæredygtig kvalitet og materialer, der er skånsomme mod huden.

For at imødekomme den øgede efterspørgsel på smykker der er skånsomme, har de valgt at tage yderligere et skridt ind i beautybranchens rampelys, med lanceringen af deres nyeste koncept Feelgood Jewellery. Et koncept der sikrer dig at smykkerne er hudvenlige og allergivenlige smykker, for Blomdahl har valgt at tage et ansvar, der betyder at de kun leverer skånsomme smykker, der kan bæres af alle, både voksne og børn, kvinder og mænd, drenge og piger.

Et tidløst design med omtanke for vores sundhed.

øreringe fra blomdahl

– Vi går aldrig på kompromis, når det kommer til materialekvalitet, design eller fremstilling. Nu, hvor flere og flere aktivt søger kvalitetssmykker, der holder hvad de lover, kan vi tilbyde markedet netop dét – hudvenlige, skånsomme og moderigtige smykker. Det er hvad vi kalder Feelgood Jewellery. Stjernerne står helt rigtigt og vi har aldrig været mere klar.

– Vi synes, at alle skal kunne føle sig smukke hver dag. Derfor går vi længere end de fleste og bekymrer os ekstra meget om detaljer, der gør en stor forskel. At vælge et smykke fra Blomdahl er virkelig at tage ansvar. For sig selv, for andre og for en mere bæredygtig fremtid, udtaler Nina Andersson administrerende direktør hos Blomdahl.

Smykker fra Blomdahl er tilgængelige på blomdahl.com og hos udvalgte smykkeforhandlere og beauty saloner.