Familieudflugt med et godt formål

En dag fuld af sjove aktiviteter for hele familien og penge indsamlet til et godt formål – Børneulykkesfonden – er en genial kombination. Kom og vær med.

Af Henriette Rosenthal Muld

I Valby Parken i København d. 25. august og i Mindeparken i Aarhus d. 1. september inviterer ”A Walk in the Park” børnefamilier til en hyggelig dag med sprudlende underholdning og sjove aktiviteter, og det allerbedste er, at overskuddet går til Børneulykkesfonden.

Det er årets hyggeligste gåtur. Sammen går I 500 meter og undervejs møder I fem poster, hvor man laver en aktivitet og får et stempel. Det er selvfølgelig sjove aktiviteter, hvor selv de mindste kan være med. Når I har indsamlet fem stempler, er det tid til at besøge det store arrangementsområde med underholdning, forplejning og aktiviteter inspireret af læring gennem leg. Her får børnene et fint diplom.
På arrangementsområdet vil der, foruden aktiviteterne, være underholdning på en scene, hvor børnene kan se og møde velkendte figurer fra børne-tv.
Når I bliver sultne, har A Walk In The Park sørget for, at der er sunde familie- og prisvenlige tilbud på mad og drikke.
I kan også købe snobrød på spyd og en gang pandekagedej med tilhørende pande, som laves over bålfad sammen med lokale spejdere.
På www.awalkinthepark.dk kan mere om, hvad du og din familie kan glæde jer til af oplevelser.

”A Walk in the Park” er en endags-familiefestival, hvor der både vil være underholdning på en scene og en masse sjove lærerige aktiviteter.

Kom med og vær med til en sprudlende, festlig dag fuld af fest og ballade for hele familien.
A Walk in the Park fik sidste år indsamlet 155.000, som blev overrakt til Børneulykkesfonden. Lad os sammen se, om ikke vi kan gøre det endnu bedre i år. Det kunne være sjovt, og det kan vi godt love, at A Walk in the Park også bliver.


Om Børneulykkesfonden
Børneulykkesfonden er en non-profit organisation, der arbejder med at reducere antallet af børneulykker i Danmark. Børneulykkesfonden står bag en lang række initiativer og kampagner, herunder bl.a.:
• Sikkerhedsportalen SikkerHverdag.dk
• Motorikkampagnerne ”Hej skal vi lege?” og ”Hej skal vi tumle?” til daginstitutioner
• Legeheltene, der skaber aktiv leg og bevægelse for indlagte børn
• Trafikklubben Ny Trafikant med Villads fra Valby
• Læringskoncepteterne Førstehjælp i Børnehøjde, Glød og flamme og Sikker i trafikken

(Annonce)