Få aftensmaden på bordet i en fart

Camilla Larsen har sammen med sin mand og to døtre på halvandet og fire år, fået en lettere hverdag med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad.

Vi fik leveret kassen tidligt søndag morgen ude foran vores dør i skyggen. Vi fik båret kassen ind, og pigerne var meget interesserede i at se, hvad det nu var, vi havde fået ind ad døren. De hjalp med at åbne kassen, og jublede da de så al maden. De var meget ivrige for at få det hele op på en gang og ville gerne smage på det, men jeg måtte fortælle dem, at det var forskellige retter til de næste mange dage.

Jeg er ret begejstret for, at retterne er lagt så smart, at man kan tage det oppefra, og lægge ind i køleskabet med det samme. Første ret ligger i bunden, og vil derved komme til at ligge yderst i køleskabet, så det er let at komme til.

Derudover er det smart, at kassen er delt op med en skillevæg, som sørger for at grøntsager ligger separat fra de andre madvarer.

Det er nemt at få maden på bordet, når kokke har gjort forarbejdet.

måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad. Datter hjælper til.

Der var masser af mad. Vi havde ofte mad tilbage, så der var til pigernes frokost dagen efter. Retterne var været meget varierede, og der var altid noget som børnene kunne spise. Det hele var superlækkert og smagte fuldstændigt som var det hjemmelavet fra bunden.

Jeg begyndte at glæde mig i løbet af dagen til at skulle lave mad. Glædede mig til at skulle hygge mig med madlavning, og til at have overskuddet til at gøre det sammen med mine piger. Retterne tager omkring 30 min. at lave, og det er også selvom vi har små børn med som medhjælpere.

Elina, vores ældste datter på fire år, har været en meget større del af madlavningen i den uge, hvor vi har haft måltidkassen. Der har været mere overskud til at inddrage hende i madlavningen, fordi vi netop ikke har skulle fokusere på, hvad vi skulle købe ind og lave.

måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad.

Glæden og fællesskabet omkring madlavning er virkelig kommet ind i hjemmet. Det har gjort, at vores ellers småt-spisende pige har spist mere og haft mere interesse i maden.

Det har været meget nemmere at klare hverdagen, når man bliver sparet for så meget, både tid men bestemt også mentalt.