Er du en af dem?

(Annonce) En af de mange der oplever, at det er svært at slippe af med en fodvorte eller en vorte på hånden?

Af Henriette Rosenthal Muld

Det er jo ikke sådan at man ligefrem skilter med det, hvis man er plaget af disse små knoldede plageånder. Derfor overraskede det os temmelig meget, her på Børn & Fritids redaktion, da vi eftersøgte testpersoner til en creme, der styrker og beskytter huden mod vorter. Hold da op, hvor var der mange der meldte sig på banen. Vorter er tilsyneladende et ret udbredt problem. Vi har udvalgt fem familier, der lige nu er i gang med at prøve cremen, Spirularin VS. Til august kan du læse mere om resultaterne af denne ”testkørsel” af cremen.

Hvad er vorter?

Vorter er en virus i huden, som medfører små udvækster, oftest på hænder og fødder. De er typisk 4-5 mm store og har en uregelmæssig overflade.

Vorterne kan sidde enkeltvis eller i grupper. De vorter, som sidder i fodsålen, kan være ømme eller decideret smertefulde at gå på.

Vorter smitter ved direkte kontakt eller via genstande. Det er almindeligt, at man smitter sig selv, hvilket vil sige, at man overfører vortevirus fra et sted på kroppen til et andet. Vorter kan også spredes til andre gennem deling af håndklæde, barberskraber og negleklipper, og hvis man rører ved den. Fodvorter kan smitte, hvis man går barfodet, især hvis gulvet er vådt som f.eks. i svømmehaller og omklædningsrum.

Hvad er det cremen kan?

Vorter smitter hurtigt. Derfor er det vigtigt, at begrænse smitten hurtigst muligt. Det gør man bedst ved hjælp af Spirularin VS, som er en creme, der bremser smitten og styrker huden, blandt andet ved hjælp af det aktive ekstrakt Spiralin® fra mikroalgen Spirulina Platensis, samt andre plejende og nærende ekstrakter.

Ved behandling med Spirularin VS, regenererer huden naturligt, og danner nye hudceller, der smertefrit skubber vorten ud, hvorefter de inficerede hudceller erstattes af raske. Man påfører et tyndt lag på de inficerede områder morgen og aften. Derefter skal man massere cremen grundigt ind i huden indtil der ikke er overskydende creme tilbage. Det bedste resultat får man, hvis man kombinerer behandlingen med at skrabe overfladen af vorten med et barberblad eller skalpel med jævne mellemrum.

På grund af salicylsyre fra birkebarkekstrakt anbefales produktet ikke til børn under 3 år.

Mange af indholdsstofferne er fra certificeret økologisk produktion.

Produktet kan købes på udvalgte apoteker, i helsekostbutikker og på www.pharmovital.dk

Kilde: Sundhed.dk

Kæmper du også med vorter? Du kan afprøve Spirularin VS via dette eksklusive tilbud til Børn & Fritids læsere. Brug rabatkoden: børnogfritid2018 og få 50 kr. i rabat på Spirularin VS på www.pharmovital.dk