Er dine ben sommer klar?

Er dine ben sommer klar?

Læs med her og bliv klogere på hvordan du får de lækreste ben.

Af Dea Larsen

Silkeblød og glat hud er noget, vi alle ønsker os hele året rundt, men de forskellige årstider kan være hårde ved huden. Om vinteren bliver huden udsat for pludselige temperaturændringer, fra minusgrader udenfor, til varmen inden døre, hvilket kan gøre huden tør, følsom og irriteret. Sommeren byder på sol sommer og saltvand, som er med til at udtørre vores hud og irritere den. Herunder er et par tricks der gør dine ben endnu mere sommerlækre.

• Peel dine ben en gang om ugen, ved brug af enten handsker eller en skrubbecreme. Så vil dine ben føles glattere, og skraberen vil glide lettere over huden under barberingen.

• Fjern uønsket hår med en skånsom skraber. For et perfekt resultat, brug barberings-gel.

• Fugt huden efter peeling og barbering. Brug enten en god fugtgivende creme, eller prøv det gamle trick med olivenolie, for en smuk glans.

• Hvis du lynhurtigt skal gøre dine ben sommerklar, så brug en shimmer body lotion, der øjeblikkeligt giver dig smukke og glansfulde ben.

• Glem ikke at bruge solbeskyttelse på dine ben, såvel som på resten af kroppen. Brug en solcreme, der passer til din hudtype, og sørg for at smøre dig ind flere gange dagligt, hvis du er i kontakt med vand.