Du kan bruge svinekød, kylling, fisk eller grøntsager.
Denne opskrift er med svinemørbrad og med græskarkerner som topping. Serveres som hovedret med en frisk salat og guacamole.
DU SKAL BRUGE
500 g svinemørbrad
(pudset af og i strimler)
1 spsk. olie
1 pose Santa Maria Enchilada Spice Mix
1 rød peberfrugt i strimler
2 gulerødder, fint revede
1 glas Santa Maria Yellow Chili
1 glas Santa Maria Chunky Salsa Hot
1 pakke Santa Maria Whole Wheat Tortilla
2 dl revet ost
1/2 dl græskarkerner
3 spsk sesamfrø
Tilbehør: Salat og guacamole
SÅDAN GØR DU
Svits kødet i olien og tilsæt Enchilada Spice Mix, peberfrugter, gulerødder, Yellow Chili og et halvt glas Chunky Salsa.
Fyld tortillaerne, rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad.
Kom den resterende Chunky Salsa, revet ost, græskarkerner og sesamfrø over tortillaerne.
Gratineres ved 225 grader i ca. 5 minutter.
HUSK AT SERVERE DIT TILBEHØR FORDELT I SKÅLE.
SÅ KAN BØRNENE BEDRE OVERSKUE DET!