En tryg skolestart

Skoletasken er pakket, håret friseret og i sommerferien, som nu ligger bag os, er ruten til og fra skole blevet øvet flittigt. De yngste skolebørn, nulteklasserne, er flyveklar. Når barnet går fra at være et ”stort børnehavebarn” til en ”lille skolebarn”, skal man vænne sig til, at barnet bevæger sig i nogle nye og større cirkler. Xplora X5 play er et smartwatch med en masse fede features, der giver det nybagte skolebarn frihed og forældrene tryghed, hvilket er to vigtige ingredienser i opskriften på en fin skolestart.

Af Henriette Rosenthal

Man bliver da glad i låget, når man ser skolebørnene komme myldrende på fortovet to minutter i skolestart. Forventningsfulde og legesyge som kid på engen. Mor eller far prøver at følge med, men kan lige så godt vænne sig til at ligge på baghjul.
Det er tæt på, at det også gør sig gældende, når det kommer til at have det fedeste smartwatch, hvis barnet har et Xplora X5 Play siddende på håndleddet. Barnets første mobiltelefon, designet som et smartwatch, med en masse sjove og nyttige funktioner.

Et hit af forskellige årsager

Et det hensigtsmæssigt, at barnet har et smartwatch på i skoletiden? Ja, det er helt ok, for man kan benytte skoleindstillingen, så barnet kan koncentrere sig om skolearbejdet i timerne og vennerne i frikvarteret, og derfor kun har begrænset adgang til urets funktioner. Man tilknytter barnets X5 Play til en app på sin egen smartphone, hvilket bl.a. betyder, at man via en GPS-tracker i X5 Play kan se, hvor barnet er. Det gør det trygt, når junior slippes løs i skolelivet. Skulle der ske noget uforudset, så barnet har brug for din hjælp øjeblikligt, har uret en SOS-knap. Hvis telefonen ikke besvares, ringer uret automatisk op til den næste i hovedkontaktbogen, og bliver ved med at ringe videre, indtil telefonen besvares.

pige med Xplora X5 Play uret på armen.

Set fra barnets synspunkt er det nok endnu vigtigere, at X5 Play er vildt sejt og kan tage flotte billeder og film, og at man kan lave sin egen baggrund på uret. Når barnet har sit smartwatch på, kan I ringe og skrive sammen, og når ”den bette” savner mormor eller farfar, der bor i den anden ende af landet, er det nemt at sende en hilsen og få en retur. Xplora X5 Play er vandafvisende og så robust, at det nemt kan holde til et barns aktive brug i hverdagen.

Aktivitetstracker gør det sjovere at bevæge sig

Er dit barn også lidt for glad for at lande bag en skærm efter skoletid? Så sæt gang i en udfordring. Brug skridttælleren på X5 Play, hvor barnet kan holde øje med sit aktivitetsniveau og blive belønnet via Xplora Goplay. Det inspirerer helt automatisk barnet til at yde en ekstra indsats. Det er nemlig sjovere, når man ser skridttællerens tal stige, og man kan tjene mønter samtidig, som man kan veksle til fine præmier.

Xplora X5 Play er med på Kids Tour 2021. Kig forbi standen og tjek de fede features.