En hjælpende hånd

Mette har i en længere periode stress-spist grundet for meget arbejde og en far som er alvorligt syg. Så hun var lykkelig, da vi kontaktede hende for at høre, om hun ville prøve en kur, der måske kunne få hende på rette vej igen.

Af Susanna Hochheim

I følge Mette er der mange delte meninger om Nupo. Nogle er meget glade for det, og andre synes, det ikke smager så godt. Men Mette fandt sin indre motivation frem og fandt også en periode, hvor hun ingen arrangementer havde i de to uger, som testen skulle køre.

– Jeg fik tilsendt en testpakke. Dette var jo supersmart, så jeg kunne teste de 15 forskellige smags-varianter. Jeg fik at vide af Marianne, som er kostvejleder hos Nupo, at det var vigtigt at have mange forskellige smage at kunne vælge imellem, så man ikke kører surt i det. Og hun har fuldstændig ret.

Jeg startede op, og jeg må indrømme, at alle mine fordomme er manet til jorden. Jeg fik en super vejledning af Marianne, som jeg virkelig vil anbefale, at man kobler på, når man starter op. Det giver et ekstra skub til at holde sig på sporet, og så har man hende lige ved hånden, hvis man nogle dage er ved at falde i.

6 shakes om dagen

– Jeg smider tre shakes-beholdere i køleskabet om aftenen med vand i, så de er dejlige kolde næste dag. De forskellige shakes smager bedst, når de er kolde. Min morgen starter dog med havregrøden med æble/kanel. Den smager, så fuglene synger. Mums, siger jeg bare.

– Så pakker jeg min lille termotaske med to køleelementer i, og laver de tre shakes med hver sin smag. Det er da bare så nemt – lige til at tage med på farten eller på job.

– Jeg drikker en shake kl. ca. 10:00, 12:30 og kl 15:30, og så napper jeg en dobbelt portion til aftensmad ca. kl. 18:00. Her bliver det så en af de lækre supper eller varme retter. Jeg tror at det er vigtigt at finde et system, der passer til din hverdag. Jeg må indrømme, at det er så nemt og hurtigt at tilberede og så smager det jo godt. Så man føler ikke, man er på kur.

– Jeg har nu været på ren Nupo i 14 dage, og jeg synes ærligt ikke, at det har været hårdt. Jeg har følt mig mæt og min sukkertrang har været ikke-eksisterende. Jeg har været træt, men det er nu også det eneste. Men det bedste er (og hold nu fast) at jeg efter den første uge på ren Nupo havde tabt mig 4,7 kilo. Noget er jo væske, men det er ret så motiverende.

Anden uge på ren Nupo tabte jeg mig 1,7 kilo. Og jeg kan allerede mærke det på tøjet, og især se det i mit ansigt.

– Jeg har tænkt mig at forsætte på Nupo, selv om testen er slut. Men nu prøver jeg at køre det alle hverdage, og så spise med måde i weekenden, indtil jeg når min idealvægt igen. Nupo har hjulpet mig retur på sporet. Jeg er en glad Nupo bruger og kan klart anbefale det til andre. Det er nemt, smager godt, og så taler resultaterne jo for selv. Læs mere her på deres hjemmeside: www.nupo.com/da/