En genvej til velvære

Vi har kigget nærmere på et infrarødt saunatæppe, som kan mere end at stimulere til et vægttab. Ved hjælp af infrarød varmeterapi stimuleres svedkirtlerne, hvilket sætter godt gang i en udrensning af affaldsstofferne i kroppen.

Af Henriette Rosenthal

Dea Larsen har i årevis kæmpet med væskeophobninger i kroppen, og har ofte tyet til vanddrivende medicin. Hun blev overrasket over, hvor effektivt det infrarøde saunatæppe fra Fit & Fun har reduceret problemet.
– Jeg har ofte haft uro i kroppen, og snurren i benene på grund af væske. Jeg er selvfølgelig glad for, at jeg kan droppe de vanddrivende piller, hvis jeg ”tager en tur” i tæppet med jævne mellemrum.
Første gang jeg prøvede det, fandt jeg ud af, at det kan gå fra at være bare en anelse varmt, til at man faktisk kan komme til at svede som et lille lyserødt dyr med krølle på halen. Man kan godt fornemme, hvordan kroppens affaldsstoffer bogstaveligt talt driver ud af kroppen. Derudover er det vildt dejligt at lægge sig med tæppet, hvis man er grundkold. Man bliver varmet på et øjeblik, og så er det behageligt, at man helt automatisk kommer til at slappe af i alle musklerne, fortæller Dea.

Käthe Jensen er glad for at slippe af med sin hovedpine

– Jeg går en lang tur ved vandet hver morgen, når min hund skal luftes. Efter disse ture er jeg altid øm i min lænd. Det bliver jeg også, når jeg har stået op for længe. Derfor er det vildt dejligt at bruge dette tæppe, efter morgenturen, for det tager ømheden næsten med det samme. Det lindrer hele vejen fra lænden op til skuldrene. Det er også årsagen til, at jeg har mindre hovedpine nu, hvilket ellers er noget, som jeg har haft en del i det sidste stykke tid. Jeg har faktisk også opdaget, at min nattesøvn bliver dybere, hvis jeg har brugt varmetæppet om aftenen. Det er som om, jeg kommer hurtigere ned i den dybe søvn, siger Käthe.

Britt Baunsgaard fik for to år siden diagnosen fibromyalgi

fibromyalgi giver smerter på daglig basis. Dem lindrer hun ved hjælp af sit saunatæppe fra Fit& Fun.
– Jeg kunne slet ikke undvære tæppet. Det er noget nær det eneste, der kan lindre mine smerter på de slemme dage. Man kan mærke, hvordan varmen kommer længere ind i kroppen, end hvis man for eksempel bare gik ind i en almindelig sauna, hvor varmen bliver på kroppens overflade, siger Britt.

Jeg har faktisk også opdaget, at min nattesøvn bliver dybere, Hvis jeg har brugt varmetæppet om aftenen.