En frisør med ambitioner

At finde den helt rigtige frisør, er et tillidsspørgsmål. Hos Matine Hair Design betyder tryghed alt, når du sætter dig i stolen hos din frisør – så du ved, at du kan stole på, at din frisør forvandler dig til den bedste version af dig selv.

Af Susanna Johansen

Matines frisørsalon

Matine Hair Design er en nystartet eksklusiv frisørsalon, der oser af velvære og god stemning. Her er der er tid til en hyggelig sludder, en god kop kaffe, og du kommer hjem med et lækkert hår. I salonen har Matine valgt udelukkende at bruge luksuriøse produkter, så dit hår er sikret en skånsom pleje, og med det samme føles blødt og lækkert.

Revlon og ALTERNA er nogle af de udvalgte produktserier, der bruges i salonen. ALTERNA hårplejeserie er bygget op på Omega3, der er revolutionerende, når vi taler om hårpleje og anti-age effekt til håret. Serien indeholder selvfølgelig ingen sulfater eller parabener.

Frisørsalonen ligger også perfekt placeret, centralt på Gothersgade 7 i indre København. Matine Larsen har specialiseret sig indenfor flere områder af hårklip, opsætning, og meget, meget mere. Hun har deltaget i utallige kurser rundt i landet, hvilket betyder, at hun i dag kan tilbyde en bred vifte af de bedste behandlinger til sine kunder, som hun elsker at forkæle, så de går hjem med følelsen af at have haft en god oplevelse i hendes salon.

Verdens hårdeste klippekursus

Matine Hair Design samarbejde med sæther

Matine fortæller, at hun bl.a. har deltaget i klippekurset DOGMA. Et klippekursus, hvor man klipper mindst 110 personer på bare 14 dage. Et kursus, hvor man lærer alt om klippeteknikker, men også lærer at sælge sig selv, da kursisterne skal ud på gaden og finde deres egne klippemodeller.

Dette kursus har også været omtalt i frisørbladet, som en af verdens hårdeste klippekurser. Men som Matine selv siger, så var det virkeligt hårdt og udfordrende, men samtidigt også rigtigt lærerigt. Og under kurset havde hun da også indimellem nætter, hvor hun drømte, at hun stadig stod og klippede.

Via sine mange kurser kan Matine i dag kalde sig specialist indenfor:
✱ Balayage og lysningsteknikker
✱ Voke-hair, hairekstensions
✱ Klippeteknikker via Dogma-kursus.

Du kan se Martines flotte resultater her på hendes instagram: www.instagram.com/matinehairdesign/