Det vigtige valg inden skolestart

Dit barns bedste ven, skoletasken, er det kæreste eje, når det er tid til at starte i skole. De findes i mange flotte farver og temaer, men vi forældre er nødt til at være med ind over, når den udvælges, da det er vigtigt at sikre sig, at tasken sidder godt på ryggen og giver den korrekte støtte.

Af Susanna Johansen

I gennem tre generationer har JEVA produceret bæredygtige skoletasker, og da kvaliteten er så god, oplever de ofte, at deres skoletasker går i arv til de mindre søskende.

Taskerne er udviklet i samråd med en kiropraktor, og og de har løbende lyttet til udtalelser fra deres kunder. Dette er for, at de sikrer sig, at deres tasker sidder rigtigt, og har den rigtige vægt. For at sige det simpelt, en ergonomisk udviklet skoletaske, der støtter barnets ryg, i stedet for at belaste ryggen. De lægger fokus på alt det vigtige, når de producerer skoletasker, som bliver barnets vigtigste følgesvend i de kommende år. Børnene har fri bevægelighed, når den sidder rigtigt midt på ryggen, så den ikke belaster og generer ryg og nakke. Taskerne hos JEVA vejer alle lige under et kg, og findes i de smukkeste farver og sejeste designs, og er helt uden overflødige features. Man kan på ingen måde pakke skoletasken forkert, da der er taget højde for bøgernes placering, penalhuset og madkassen, som kan ligge i et isoleret madkasserum, så frokosten holdes kold hele dagen.

Når du køber en skoletaske fra JEVA, får du samtidig en gymnastikpose med, som passer til tasken og let sidder udenpå, uden at være i vejen, når barnet skal i skoletasken. Der medfølger også en drikkedunk, som har sin helt egen plads på siden af tasken.

Astrid synes bestemt, at designet fra JEVA er flot

– JEVA er et mærke, vi har kendt i mange år, og et mærke, jeg selv har brugt, da jeg selv gik i skole. Derfor er det et naturligt valg, at vi gerne vil have en JEVA skoletaske til vores datter, nu hvor hun skal starte i skole.

– Tasken er flot, praktisk og rummelig. Der er plads til både skolebøger og computer eller iPad. Der er separate rum til madpakke og penalhus, og en holder til drikkedunken. Derudover er der en lomme, hvor gymnastiktasken er gemt væk, eller den kan hænge ude foran på tasken. Det smarte penalhus, SNAP, er genialt, man hiver nemt overdelen ned, der findes nemlig en strop i hver side, og alle farveblyanterne kommer til syne. Skoletasken er gennemtænkt, og så flot, at man kan få et helt sæt med samme motiv på.

– Tasken fra JEVA er en dejlig børnevenlig skoletaske. Astrid synes bestemt, at designet er flot. Den er lige hende – havfrue og ”hestehavfruen” (som Astrid har kaldt den), er bare superfin. Nu glæder hun sig endnu mere til at komme i skole og vise sin nye skoletaske
frem.

– Alt i alt vil vi give JEVA 5 ud af 5 stjerner. Kvalitet, ergonomi, pænt design – og Astrid er megaglad, slutter mor Laila Birch Memborg.

Melvin valgte at undersøge sin nye skoletaske, fremfor en is

– Jeg har købt JEVA skoletasker til mine fire børn, når de skulle starte i skole. Vores tradition er at den, der starter i skole, må vælge sin første skoletaske, og der har valget næsten altid endt på en JEVA. Vi har endda haft JEVA skoletasker, som har gået i arv, fordi de bare ikke bliver slidt op.

– Melvin er sidste skud på stammen, og han starter i skole efter sommerferien. Og jeg må indrømme, at den nye START-UP skoletaske, fuldstændig fejer benene væk under mig – for hold nu op, hvor er der blevet kræset om den. Fx er jeg vildt imponeret over det elastiske mavebælte – sikke en bevægelighed, det giver for min søn, og han hader faktisk bælter normalt. Jeg er også vild med, at tasken er så let for ham at tage på. Han skal ikke lige have hjælp af mig hver gang.

– Melvin valgte at undersøge sin nye skoletaske, fremfor en is og isterninger, en dag hvor termometeret viste 25 grader, og han lige var kommet hjem fra institution. Drikkedunken blev hurtigt taget i brug, og han gik rundt resten af dagen med skoletasken på ryggen, inden han til sidst legede skole med sin storesøster. Han blev flere meter høj af stolthed over, at nu kunne han også være med.

– I børnehaven næste dag fortalte han lystigt om sin nye skoletaske, så de varmeste anbefalinger gives her fra både Melvin og mig, fortæller mor Alice Vinholt.

Skoletasken er ergonomisk og støtter derfor barnets ryg, hvilket er superskønt. For det betyder:

  • At vi allerede tidligt kan være med til at passe på børnenes ryg.
  • At tasken også er behagelig for børnene at have på.
  • At tasken ikke vejer særlig meget fra start, så den er let at have på.
  • At børnene selv kan håndtere tasken i dagligdagen, og kan klikke gymnastikposen af og på.

Læs meget mere om JEVA her på deres hjemmeside.