Det handler om livsstilsændring

Der findes mange kvinder, der gennem livet kæmper med vægten, og derfor prøver forskellige kure uden held. Men det behøver ikke være så svært, hvis man er en smule opmærksom på, hvad man spiser, og tæller sine kalorier.

Af Susanna Johansen

Din kost og vægt påvirkes når du bliver ældre, samtidigt mister du faktisk også muskelmasse, og optager ganske enkelt mere fedt. Kropsfedtprocenten (BMI) hos en gennemsnitlig normalvægtig kvinde i alderen 20 til 30 år er mellem 22 og 24%, og 27 til 30% hos kvinder i alderen 40 og 50 år. Det betyder, at din BMI stiger, jo ældre du bliver.

Vi hører ofte, at en hurtig kur ikke virker, men er det nu også sandt?

Det kan være svært for mange, at holde motivationen, hvis man skal vente et halvt år med at smide de første 5 kg. Men hvis man ser resultater tidligt i forløbet, motiveres man ganske enkelt til at forsætte lidt endnu.

Med Nupo Very Low Calorie Diet (VLCD), som er en simpel total fuldkosterstatning til dig, der ønsker en nem måde at opnå din drømmevægt på, ser du resultater med det samme, og på den måde fastholdes din motivation helt automatisk. Nupo er en kur med et lavt kalorieindtag, men som er en evidensbaseret, sikker og effektiv kur.

Her får du 6 daglige Nupo Diet måltider (shakes, supper, grød eller varme måltider) som erstatning for dine daglige måltider. Kuren sikrer, at
du får alle de nødvendige næringsstoffer, som du har behov for. En kur, der er nem og overskuelig at tilberede, og som du også kan tage med på farten.

Når du har nået dit mål, er kunsten at holde vægten. Det betyder, at du skal være opmærksom på, hvad du putter i munden. Her kan du med god samvittighed vælge at udskifte en eller to af dine måltider med Nupo’s One Meal produkter – f.eks. de forskellige måltidserstatningbarer eller færdigdrikke. Ved at spise f.eks. en bar, kan du lettere styre dit energiindtag, og lettere holde styr på, hvor mange kalorier, du spiser.

Børn & Fritid har valgt at følge tre kvinder på de sociale medier, Nanna Sloth Bente-Hafnov /by.nsbh, Michella Neckelmann/ Michellaneckelmann og Mie Christensen/m_piiigen, der i den kommende tid skal teste Nupo-kuren. Du kan også følge med, både i næste udgave af magasinet, og på vores sociale medier, hvor vi spændt følger deres fremskridt.