Det behøver ikke være svært…

Solen bager derudaf, temperaturen stiger for hver dag, men er du klar til at skifte de lange bukser ud med sommerkjolen? Nogle af os vil gerne smide de overflødige fem kg inden sommerferien, men bare fem kg kan være en kamp. Og alene at hitte rundt i alverdens kure på nettet kan være nok til, at man bare lader det hele stå til.

Af Susanna Hochheim

Det vrimler med gode råd som: ˮhvis du bare faster hver anden dag, eller tæller alle dine kalorier til hvert måltid, så kan du hurtigt se resultater…ˮ Jeg må tilstå, at bare dét at skulle lære at tælle kalorierne for mit madindtag gør, at jeg springer over og snupper en proteinbar i stedet – der står jo udenpå, hvor mange kalorier den indeholder.

Man kan jo også bare sulte sig selv med en fastekur, men hvem gider at være sammen med mig, når jeg har sultet mig selv i flere timer, og er en rasende furie af sult? Jeg ville ikke engang være sammen med mig selv, når jeg når til dette punkt.

Men faktisk behøver det ikke at være så besværligt, for med Nupo skal jeg hverken sulte, tælle kalorier, eller blive tvær af mangel på mad. Mange starter dog med at køre en striks diæt, for her er den største bonus, at man ser vægten dale ret så hurtigt. Jeg vil dog lige slå fast, at det hele ikke bare drejer sig om at køre på kalorieunderskud i to uger. Man skal også være klar på en livsstilsændring. Men diet-produkterne kan være starten, og motivationen til at fortsætte.

Du kan læse med her, hvor vores to testpiger fortæller om deres oplevelser. Måske er det lige deres historier, som kan give dig, hvad du skal bruge for at komme i gang.

Trine Vest fortæller, at hun har kørt tre uger på Nupos diet.

– De første 2-3 dage var hårde, der skulle kroppen virkelig vænne sig til at få mindre mad, end den plejede. Men til gengæld begyndte vægten meget hurtigt at bevæge sig nedad. Efter blot fem dage kunne jeg mærke, at mine bukser sad løsere, og at kroppen havde vænnet sig til den mindre mængde mad.

– En stor del af smagene er fantastiske! Mine favoritter er helt klart mango/vanilje, jordbær og chili sin carne.

– Det er en kæmpe motivation at se fremskridt efter så kort tid. Jeg fik mere overskud og mere mod på at fortsætte, jo længere jeg kom i processen. Jeg har nu tabt 3,2 kg og 17 cm fordelt på hofte, talje og bryst. Så for mig har Nupo virkelig været en kanon kickstarter.

Sarah Lindbæk fortæller

– Da jeg startede med Nupo, blev jeg virkelig sat på prøve. Jeg skulle gå fra at spise omkring 2000 kcal til små 800 kcal. Min startvægt lød på 77,6 kg, og jeg havde et mål om, at jeg gerne ville nå ned på 73,4 kg, da det var min førfødselsvægt. Jeg landede efter to uger med Nupo på 73,5 kg og er helt vildt glad for den forandring, jeg tydeligt ser på min krop.

– Med 4,1 kg mindre, har jeg fået smallere talje, min mave er blevet betydeligt mindre, min ryglinje er blevet mere markeret… Ja, jeg kunne blive ved. Så jeg er evigt taknemmelig for muligheden, og fordi jeg lykkedes med Nupo i to uger.

Nupo har en Facebook-gruppe, hvor du kan finde råd, tips og inspiration – faktisk alt det, der gør det nemt at kickstarte dit Nupo forløb sammen med andre – og ikke mindst følge andres rejse.

Læs mere på Nupo´s hjemmeside her: www.nupo.com/da/