Den perfekte gaveidé

Det er dejligt at give en gave, der vækker jubel hos modtageren. Det kan du være helt sikker på, at en gave fra Blomdahl vil gøre hos alle, der elsker fine smykker.

Af Henriette Rosenthal

Blomdahl er måske mest kendt for sit store sortiment af fine øresmykker, men vidste du, at de også designer og producerer hudvenlige ringe, halskæder, næsesmykker og armbånd? Du kan se og købe smykkerne på www.blomdahl.dk.

Huller i ørerne og fine øresmykker

Blomdahl har et væld af lækre øresmykker

Mange børn ønsker sig huller i ørerne og fine øresmykker. En gave, der helt sikkert vil få de helt store smil frem, er et gavekort til en Blomdahl-forhandler.

Hos Blomdahl kan man få lavet huller i ørerne under trygge forhold, og hos mange af forhandlerne kan hullerne blive lavet samtidig. Blomdahl har et væld af lækre øresmykker, som er udviklet i samarbejde med hudlæger.

Derfor er smykkerne både hud- og allergivenlige, og man behøver ikke at bekymre sig om risikoen for nikkelallergi. Den del af Blomdahls øresmykker der er i kontakt med huden, er nemlig fremstillet af nøje udvalgte plastik og titan af medicinsk kvalitet, og kan derfor ikke fremkalde nikkelallergi.

En gave fra Blomdahl signalerer, at du giver gaver med omtanke.