Costa Del Sol

Kun 3,5 time væk fra Kastrup, ligger den spanske solkyst der kan bryste sig af ikke mindre end 9 soldage ud af 10 om året. Så det er oplagt at tage en smuttur mod varmen. Og det var lige præcis hvad jeg sammen med min familie gjorde i februar måned. Væk fra kulden og afsted mod varmen.

Af Bonnie Jensen

Den danske vinter er mørk og kold, og vi plejer at bruge børnenes vinterferie på en solferie i 14 dage, men da vores ældste søn nu går i 9 klasse og dermed ikke kan tages ud af skolen udenfor ferierne, kunne vi i år ikke rejse længere væk end hvad der ”kan betale sig” for en uges ferie.
Så vi søgte på nettet og faldt over en fantastisk lejlighed i Higueron, der er et helt nyt område med nybyggede lejlighedskomplekser hvor man kan leje ferieboliger. Vi bookede en lejlighed med en kæmpe terrasse, faktisk ikke mindre end 174 kvm. incl. jacuzzi, med udsigt over middelhavets blå bølger.

En skøn 3 værelses lejlighed med panoramavinduer, og al den luksus og bekvemmelighed man kunne ønske sig, og endda til en overkommelig pris. Vi alle fire trængte i den grad til afslapning, så agendaen hjemmefra var klar

– Vi skulle foretage os så lidt som overhovedet muligt, og alle i familien kunne gøre præcis hvad man havde lyst til. Ingen planlagte udflugter og børnene måtte spille og se alt det tv de havde lyst til. Jeg glædede mig til bare at ligge på terrassen i solen med nogle gode bøger og komme helt ned i gear. Og sådan blev vores ferie faktisk. De første tre dage bevægede vi os kun udenfor lejligheden for at hente take-away eller gå på indkøb i det nærliggende supermarked. I dagene herefter kørte vi et par småture, til øens største by Malaga, og til havnen i Marbella, hvor særligt drengene blev imponerede over de mange flotte både, der lå til kaj her. Vi havde en fantastisk afslapningsferie med godt vejr. Solbadning var intet problem, så længe der var læ, da februar måned nok er den mest blæsende måned på øen. Det var et skønt break fra vores travle hverdag, og det er bestemt ikke sidste gang vi hiver en uge ud af kalenderen og tager et smut sydpå, måske bare i en forlænget weekend, mod en ferie helt uden planer.

Lejligheden der hedder Penthouse Vinos, fandt vi hos www.feriebolig-spanien.dk, der lejer den ud for et hollandsk par der også ejer en skøn stor villa i Arenas.


www.villavinos.com, finder man parrets skønne villa Villa Vinos, der er med egen have, privat pool og to store overdækkede terrasser, hvoraf man har en fantastisk udsigt over Costa del Sols kyst. Kun 15 minutter væk i bil, rammer man stranden. Villaen er med 3 soveværelser og 2 badeværelser, men der kan sættes ekstrasenge ind så der kan blive sovepladser til 8 personer.