Clubsandwich

Clubsandwich – til 4 personer.

Ingredienser:

8 skiver bacon
2 spsk. olie
1 tsk. smør
1 tsk. karry
2 kyllingebryster
1 tsk. salt
1 knivspids peber
½ iceberg salathoved
4 tomater
½ agurk
1 avocado
8 skiver sandwichbrød

Dressing:
4 spsk. cremefraiche
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. sennep
1 tsk. karry
½ tsk. salt
1 knivspids peber
1 syltet agurk

Sådan gør du:

Varm en stegepande op til høj varme. Læg baconstykkerne på, og steg dem, til de er sprøde. Tag dem af, og læg dem på en tallerken.
Varm olie og smør op til høj varme på stegepanden. Drys karry på panden, og lad det bruse af. Start med at brune kødet på hver side, og krydr med salt og peber. Lad så kødet stege færdigt. Det skal have cirka 20 minutter i alt. Læg det færdige kyllingekød på en tallerken, og skær en skive for at se om det er færdigstegt.
Skyl det halve icebergsalat-hoved. Snit det fint. Skyl tomater og agurk. Skær tomater og agurk i skiver. Halvér avocadoen, tag stenen ud og skær kødet i skiver.
Rist sandwichbrødene 1 minut på hver side en tør pande eller i en brødrister.

Dressing:

Kom cremefraiche, mayonnaise, karry, salt og peber op i en lille skål.
Skær den syltede agurk i fine små stykker. Kom dem op i skålen. Rør rundt. Smag dressingen til med salt og peber.

Sandwich:

Skær kyllingekødet i skiver. Kom dressing på sandwichbrødene. Kom salat, kyllingestykker, tomater, agurk, avocado og bacon på halvdelen af sandwichbrødene. Afslut med at komme en skive sandwichbrød ovenpå. Skær dine sandwich over så de danner en trekant.

Se flere opskrifter på GoCook.dk, eller se alle vores lækre opskrifter her