Kager
3 1/2 dl mel
4 spsk. kakao
225 g blødt smør
4 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 store æg
2 tsk. Dansukker Vaniljesukker Fairtrade
50 g hakket mørk chokolade
1 tsk. bagepulver
1 1/4 tsk. flagesalt
5 1/2 dl havregryn
Jordnøddesmør-frosting
2 spsk. blødt smør
2 dl Dansukker Flormelis
1 dl creamy naturel jordnøddesmør
3 spsk. mælk
1/2 tsk. flagesalt
Sæt ovnen på 175 °. Rør mel og kakao sammen i en skål, og stil den til side. Pisk smør og muscovadosukker, så det bliver lyst og cremet. Tilsæt æg, vaniljesukker, bagepulver og salt. Bland godt. Rør havregryn, mel, kakaoblanding og hakket chokolade i blandingen. Rul små boller på 2-3 cm i diameter, og læg dem på en plade med bagepapir. Tryk dem lidt med fingrene eller håndfladen. Bages i 10-12 minutter. Lad dem køle helt af. Lav frostingen ved at tilsætte blødt smør, flormelis, mælk og salt i en skål. Pisk det hele sammen, så frostingen bliver let og cremet. Kom ca. 1 tsk. frosting på midten af en kage, og anbring den anden kage ovenpå.
Tryk kagerne forsigtigt sammen, så fyldet kigger ud ved kanten.