Ca 25 stk.
Ingredienser
1/4 sandkage
10 digestive kiks
75 g Philadelphia friskost naturel
2 spsk. Dansukker
Mørkt Muscovadosukker
200 g chokolade, valgfri sort kagedekoration grillpinde i træ
Halver grillpindene, og læg dem i vand. Mos eller blend sandkagen, til den er i små, små stykker. Knus kiksene, og bland dem med sandkagestykkerne. Tilsæt osten og muscovadosukkeret. Form boller i den ønskede størrelse, læg dem på et fad, og stil dem i køleskabet. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovn ved lav effekt. Sæt en grillpind i hver kagebolle, og dyp denne i den smeltede chokolade. Dyp bollerne i kagepynt, eller strø kagepynt på dem, og stil dem til at stivne. Opbevares køligt.
Sandkage
175 g smør eller margarine
175 g (2 dl) Dansukker Bagesukker
3 æg
300 g (5 dl) hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
3 spsk. mælk eller vand
Til formen Smør eller margarine 1 dl Dansukker Bagesukker
Formen smøres, og sukkeret drysses i. Fedtstof og sukker røres let og luftigt. Æggene tilsættes et ad gangen. Mel, bagepulver og vaniljesukker blandes og vendes i dejen skiftevis med mælken/vandet. Dejen hældes i den smurte form og sandkagen bages ved 175 °C i ca. 45 minutter.