Biskuitter med hindbærcreme

Ingredienser

Bund

  • 200 g marcipan
  • 2 æggehvider
  • 1 dl Dansukker Brun Farin

 

 

Smørcreme

  • 3-4 spsk. hindbærsaft (4 dl friske eller frosne hindbær)
  • 1 æggeblomme
  • 3 dl Dansukker Flormelis
  • 1 1/2 spsk. vaniljesukker
  • 200 g blødt smør

Pynt

  • 250 g hvid chokolade
  • Frysetørrede hindbær

Sæt ovnen på 180 °C. Riv marcipanen på et rivejern, og pisk det sammen med æggehvider og brun farin.  Klik/sprøjt massen ud på en plade beklædt med bagepapir, ca. så store som femkroner. Bag i den nederste del af ovnen i 10-12 minutter. afhængigt af hvor sej bunden skal være. Kortere tid giver sejere bund. Varm hindbærrene op i en kasserolle under omrøring, og sigt derefter kernerne bort, så der kun er hindbærsaft tilbage. Lad det køle af. Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljesukker. Kom det bløde smør i lidt ad gangen, og pisk i ca. 10 minutter. Hæld hindbærsaften i, og pisk til en jævn og luftig blanding. Lad det stå i køleskab i 20 minutter. Smør smørcremen ud på bundene med en kniv eller ske, og form til små toppe. Stil biskuitterne i fryseren i 20 minutter.  Smelt chokoladen over vandbad, og dyp biskuitterne. Drys frysetørret hindbær på, og lad biskuitterne køle af.  Opbevares i køleskab.