Beskyt huden i solen

Særligt i den stærke forårssol skal vi være opmærksomme på vores hud, også selv om solen ikke står højt på himlen, men bare kigger frem en gang imellem, da UV-strålerne er aktive, også selvom det er overskyet. Børns sarte hud er i høj grad udsat i forhold til solens stråler, så her er solbeskyttelse særlig vigtig. Derfor er det en god idé, at smøre sig med solcreme hver dag.

Huden i ansigtet er mest udsat for sol. Brug gerne en faktor 50, hvis du har lys til sensibel hud. Her er denne nye solcreme fra Apotekets med faktor 50 fantastisk, da den beskytter ansigtet uden at hvidte og kan bruges under make-up.
Vejl. pris: 119 kr.

Apotekets Aftersun Cooling Mist kan bruges hvis du trænger til en afkølende opfriskning eller har fået for meget sol, så huden er blevet forbrændt.
Vejl. pris: 60 kr.

En solstift i tasken er uundværlig, så har man altid beskyttelse med til de mest udsatte områder,
såsom næsen, læberne, øreflipperne og i nakken. Apotekets solstift med faktor 50+, er en praktisk og vandfast solstift med både UVA-beskyttelse og UVB-beskyttelse.
Vejl. pris: 60 kr.

Apotekets Solspray er meget vandfast og nem at påføre. Den er med faktor 30, der beskytter mod både UVA- og UVBstråler. Forbrugerrådet Tænk er også vilde med den, og har kåret den som Bedst i Test. Du finder den i to størrelser: 200 og 250 ml.
Vejl. pris: 99 kr.

Alle solcremer fra Apotekets er Svanemærket, Astma-Allergi deklareret og helt uden parfume.

(Annonce)