Bagt Timian-Honning kylling

Bagt timian-honning kylling

Til 4 personer

Ingredienser:

1 stk. hel kylling

1400 g

5 kviste timian

1 spsk. honning

Salt og peber

Grønt:

600 g persillerødder

3 stk. gulerødder

2 stk. rødløg

4 fed hvidløg

3 spsk. olivenolie

1 dl. vand

Salt og peber

Tilberedning

Skyl kyllingen under koldt vand og gnid den indvendigt med salt og peber. Skyl timiankvistene grundigt og læg dem ind i kyllingen sammen med en god spsk. honning.

Rens grøntsagerne og skær dem i mundrette bidder og vend dem i en skål sammen med olivenolie salt og peber. Fordel grønt i bunden af et ildfast fad, tilsæt vand og læg kyllingen ovenpå. Steg midt i ovnen på varmluft ved 190 grader i 1 t og 15 min. Evt. sættes ovnen på grill ved 200 grader og steges i yderligere 3 min. inden servering.

Server den sprøde kylling med bagte, sprøde grønsager og stegesky.

Velbekomme!