Bæredygtigt overtøj

Hos Crystal Rainbow prioriteres dyrevelfærd, og derfor har de fravalgt at anvende ægte pels, dunfyld, fjerfyld eller læder fra dyr. I stedet benytter de 3M Thinsulate til at isolere, og så vidt muligt bruges genbrugspolyester som kan være udvundet af plastflasker.

Af Susanna H. Johansen

Med en fortid som professionel snowboarder, har det for Lea Folmann Maarup, som er ejer, stifter, CEO og kreativ direktør for Crystal Rainbow, altid været vigtigt at holde sig varm og tør, når man er ude om vinteren. Så da hun flyttede tilbage til Danmark, fik Lea idéen til at kreere noget lækkert, funktionelt og smukt overtøj.

2016 blev året hvor Cristal Rainbow blev en realitet.

Crystal Rainbow lille dragt

Alt tøjet i deres kollektioner bliver produceret og syet under gode og ansvarlige forhold. Derfor er det et krav, at deres producenter og samarbejdspartnere har certifikater på de forskellige internationale standarder, som f.eks.: BSCI, Global Recycled standarts, Oeko-Tex, Bluesign osv. Crystal Rainbow er et ”must have”, ikke blot et stykke tilfældigt overtøj i garderoben.

Det er netop det overtøj, som sæson efter sæson er favoritten at have på, som flittigt bliver brugt og ofte ses i gadebilledet. Ønsker du overtøj i høj kvalitet, af bæredygtige materialer og i super lækkert design, burde du besøge Crystal Rainbow’s pop up shop, som du finder i Gurre i Nordsjælland hele vinteren. Den er udformet som en hyggelig tipi og her finder du et stort og lækkert udvalg.

Crystal Rainbow

Crystal Rainbows kollektioner er bygget op om tre grundelementer
✱ Design… Der er tænkt over de små detaljer, som gør tøjet funktionelt, lækkert og moderigtigt
✱ Funktion… Beskytter mod vejr og vind
✱ Ansvar… Bæredygtige materialer, ingen skadelige kemikalier og ansvarsfulde arbejdsforhold

I vinterhalvåret kan du besøge CrystalRainbow’s pop op shops, eller gå online på www.crystalrainbow.com