Armbånd lindrer kvalme og ubehag

Vi har haft Sea-Band armbånd på prøve hos ganske almindelige familier, og meldingen var klar: det lindrer. Armbåndet virker ved
akupressur, også kendt som akupunktur uden nåle. Et let tryk på et vigtigt akupressurpunkt under håndleddene er et ”triggerpunkt” til at genskabe kroppens naturlige balance. Dette akupressurbånd kan hjælpe dig, hvis du er en af de mange, der bliver køre- eller søsyg, ligesom det også lindrer graviditetskvalme.

Af Henriette Rosenthal

Det er Sea-Band, du skal kigge efter. Armbåndet er klinisk testet og skulle virke efter 2-10 minutter, og det kan bruges det igen og igen. Vi har ladet testfamilier prøve denne enkle og naturlige metode, og her fortæller de om deres erfaringer med Sea-Band. Sea-Band kan fås på Apoteket, i Matas og Helsebutikker, eller også kan du bestille det på www.seaband.dk

Undgik receptpligtig medicin

Stine Oleander – I min anden graviditet har jeg haft markant mere kvalme end i min første. Kvalmen har været så slem, at jeg har været sygemeldt, fordi jeg kaster op 8-10 gange dagligt. Min læge overvejede at udskrive receptpligtig medicin mod kvalme, men heldigvis blev jeg opmærksom på at Sea-Band Mama findes og ville hellere prøve det først. Jeg tager det på klokken syv om morgenen og har det på til cirka klokken sytten. Der plejer min kvalme nemlig at stilne af. Det er fuldstændigt fantastisk, så godt det virker. Min kvalme er væk og jeg kan igen holde ud at være til. Jeg har kontaktet min læge, for jeg synes at det er vigtigt, at hun også ved, at der findes et alternativ til medicin. Noget som alle gravide helst vil undgå.

Julie F. Jensen – Min datter på fire år, lider af køresyge og det har Sea-Band hjulpet på. Nu kan vi køre på længere bilture uden at vi er nødt til at stoppe op, fordi hun skal ud at kaste op i vejkanten. Jeg kan ikke selv, læse eller kigge på min telefon, når jeg kører bil, og det har Sea-Band også hjulpet på.

Tager toppen af gener

Linette Jørgensen – Jeg synes at Sea-Band Mama tager toppen af mine graviditetsgener og jeg ville nødigt undvære at have det på, mens jeg er gravid.

Camilla Schou – Efter jeg har prøvet Sea-Band Mama, er min graviditetskvalme næsten forsvundet. Jeg har fået et frirum for kvalmen, og kan være der for min søn på tre år uden at gå på kompromis med hvad vi skal lave. Jeg er positivt overrasket over, hvor meget Sea-Band Mama har hjulpet mig og kommer helt sikkert til at bruge dem, til baby melder sin ankomst

Linnette Schultz – Vi prøvede Sea-Band af på to halvlange ture på ca. 20 km. Her oplevede jeg, at mine drenge på seks og ti år ikke beklagede sig over køresyge, som de plejer. Normalt skal de koncentrere sig om at sidde stille og kigge ud, men det havde de ikke behov for her. Særligt den ene tur gik gennem flere snoede veje med bakker. Normalt ville det have givet udfordringer i forhold til køresyge, men det gjorde det ikke på denne tur med Sea-Band på.

Positiv overraskelse

Nanna Sloth – Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk, men jeg er virkelig positivt overrasket. Min søn Loke plejer som regel at blive køresyg og kaste op, når vi skal på lidt længere ture, og faktisk også på korte, hvis der er for mange sving. Vi har nu afprøvet med armbåndene på alle ture, korte som lange og intet er sket. Sea-Band har nu en fast plads i bilen. Det gode ved det er, at det er en helt medicinfri forebyggelse i modsætning til køresygepiller, som man kan blive døsig af.

Ingen kompromis

Sea-Band armbånd er med på turen

Maria Sørensen – Min ældste søn får indimellem kvalme, når vi kører, men i vores familie er jeg den der er hårdest ramt af køresyge. Nu har vi prøvet Sea-Band på lidt kortere ture og her virkede de fint. Ingen af os blev køresyge. Jeg har også prøvet det mod kvalme i al almindelighed. En dag kom jeg hjem fra arbejde og fik en meget mærkelig følelse i kroppen og en ekstrem kvalme. Som et forsøg tog jeg Sea-Band på, og der gik kun kort tid, før kvalmen stilnede af.

Maria Mathiassen – Alexia er otte år og plejer at være hårdt ramt af køresyge, selv når familien skal på kortere ture. Det er vildt, hvor positiv virkning armbåndet har. Det har holdt Alexia helt fri for køresyge. Det bedste er, at hun nu kan spille på sin IPad ligesom sin bror. Tidligere kunne vi være helt sikre på, at Alexia kastede op, hvis hun sad med sin IPad på køreturene.

Mihaela Nielsen – Nogle gange skal der ikke mere end 3-4 kilometers kørsel til, før Malthe på fire år bliver slået helt ud af kvalme, der får ham til at kaste op igen og igen. Jeg gav Malthe Sea-Band på og kørte en god lang køretur, og til min glædelige overraskelse virkede det lige efter hensigten, så Malthe slap for sin sædvanlige køresyge.