Aigle støvler

Frihed og bevægelighed

Aigle har i 159 år designet gummistøvler og tøj med inspiration fra naturen og med det formål, at tillade mennesker at føle sig frie og i samhørighed med naturen. Men Aigle er ikke kun kendetegnet ved den originale gummistøvle. Aigle laver også tøj og jakker som er funktionelle med høj komfort og et design, der er velegnet til både skoven og storbyen.

Aigle bør ses som en rollemodel når det kommer til åbenhed. De er selv dybt passioneret omkring deres produkt og vil med glæde vise hele verden, hvordan den store bunke ren gummi bliver til et par Aigle gummistøvler, efter at have været igennem 300 hænder fordelt på 40 afdelinger på fabrikken. Derfor lancerede Aigle Youtube kanalen AigleInternational for mindre end 2 måneder siden. Med denne kanal håber de, at kunne vise hele verden hvordan Aigles produkter fremstilles. Det er meget sjældent man ser denne slags tiltag, da de fleste virksomheder er bange for at videregive vigtige tips og opskrifter. Så næste gang du køber et par Aigle gummistøvler, vil du være fuldstændig klar over hvad der er i dem og hvordan de er lavet. Præcis som når du køber dine økologiske æg.

Aigle Giboulee er den perfekte vinterstøvle til børn, da den er foret med skind og har et quiltet øvre der kan snøres sammen for at holde kulden ude. Det faktum, at den kan strammes i toppen giver dit barn muligheden for at bære bukserne over gummistøvlen og stadig ikke lade kold luft ind. Aigle Giboulee er en holdbar og komfortabel gummistøvle der sørger for, at jeres børns fødder forbliver tørre og varme hele vinteren igennem.

Vejl. Udsalgspris 449,- Nærmste forhandler oplyses på 39161740.