Årets julegaveide

Vidste du, at standarden af vores mundhygiejne kan påvirke vores helbred generelt? Vejen til sunde og rene tænder sker gennem grundig og daglig tandbørstning for at fjerne plak og madrester. Dette gøres nemt ved brug af Hydrosonic Easy el-tandbørsten fra CURAPROX.

Af Susanna Johansen

El-tandbørsten kan være den helt rigtige løsning. For med el-tandbørsten skal man nemlig ikke selv bevæge tandbørsten så meget, som ved den traditionelle tandbørste. El-tandbørsten kan være en god løsning til børn, som ikke har så god en finmotorik, mens større børn og børn med bøjle samt voksne også kan have glæde af den. Det kan være nemmere at komme hele vejen rundt uden at presse tandbørsten så hårdt, at tandkødet trækker sig tilbage.

Du får renere tænder

Hydrosonic Easy

På en effektiv og skånsom måde bliver dine tænder renere, når du bruger en Hydrosonic Easy el-tandbørste. Ved hjælp af de soniske fejende bevægelser, presser den tandpasta og vand ind mellem tænderne, hvilket giver den ultimative rengøring af dine tænder. Med eltandbørsten fra CURAPROX får du min. 60 minutters tandbørstning i en opladning, hvilket betyder at du slipper for at skulle sætte den til opladning hver dag, da den burde kunne holde minimum to uger, hvis du børster de anbefalede fire minutter om dagen.

Der medfølger to CHS 200 sensitive børstehoveder med ultrafine børstehår, som er ideelle til en blid og effektiv tandbørstning. Ønsker du en lidt fastere børste kan du bruge CHS 300 Power, som dog stadig er skånsom mod dine tænder og dit tandkød. Begge børstehoveder anvender de superfine Curen®-fibre og børsternes udformning sikrer, at mellemrummene mellem tænderne også rengøres.

Nemmere at få bedre mundhygiejne

Der er i dag større fokus på vores mundsundhed, og det behøver ikke at være besværligt. Hører du til dem der gerne vil gøre det nemmere for dig selv, og sikre dig en bedre rengøring af dine tænder, så skulle du overveje el-tandbørsten som årets julegave til dig og familien. Hydrosonic Easy er udviklet i Schweitz i samarbejde med tandlæger og professorer verden over. Det sikrer dig et kvalitetsprodukt og giver dig et års ekstra garanti på Easy el- tandbørsten. Altså får du i alt tre års garanti, hvis du registrerer dig på www.curaprox.com/my-Curaprox.