(arbejdstid: 25 min)

Ingredienser til 8 stk.
1 dl peanutbutter
3 spsk. limesaft
2 spsk. sojasauce
1 spsk. fintrevet frisk ingefær
8 ark rispapir
3 gulerødder, groftrevne
50 g babyspinat
1 rest stegt kotelet i tynde strimler
1 rest kogt ris (1-2 dl)
Koriander
Sådan gør du:
Blend alle ingredienserne til peanutbutter dippen sammen til en cremet sauce. Juster med mere eller mindre vand alt efter hvor tyk du ønsker dippen.
Dyp et ark rispapir i koldt vand i ca. 5 sek. Læg det udbredt på et rent, vådt viskestykke. Læg lidt af fyldet midt på arket, luk enderne ind og rul rispapiret tæt om fyldet. Læg de færdige forårsruller på et fad – læg dem så de ikke rører hinanden, de klistrer nemt sammen.
Server med peanutbutter dip.
TIP
I stedet for at samle forårsrullerne inden serveringen, så kan du anrette alle ingredienserne på et fad – så kan rullerne samles ved bordet. Det er en hyggelig og smagfuld måde at få brugt køleskabets rester på.
Opskriften er udlånt af Danish Crown