Pages Navigation Menu

Wrap med varmrøget laks og kålsalat

Wrap med varmrøget laks og kålsalat

Ingredienser

½ spidskål

1 tsk. sukker

1 tsk. fint salt

1 æble

25 g mandler

1 dl cremefraiche

1 spsk. mayonnaise

1 spsk. sød sennep

1 håndfuld persille, purløg, kørvel eller basilikum

4 stk. Santa Maria Whole Wheat Tortillas

200 g varmrøget laks

Fjern de yderste blade og stokken af spidskålen. Snit spidskålen fint. Drys kålen med salt og sukker og kram den godt. Lad kålen trække i ca. 30 minutter.

Skær æblet i kvarte. Fjern kernehus og skær æblerne i både. Rist mandlerne gyldne på en tør pande. Vend kål med æbler og mandler.

Rør creme fraiche med mayonnaise, sød sennep, og hakkede krydderurter.

Smag dressingen til med salt og peber og vend med spidskålsalaten.

Lun tortillaerne og top dem med spidskålsalat og varmrøget laks delt i flager. Rul tortillaerne sammen.

Følg os på Facebook og Instagram