Pages Navigation Menu

Waldorfsalat

Waldorfsalat

Waldorfsalat 

Det skal du bruge (4 pers.)

2 æbler i tern 2 blegselleri i tern 1/4 sellerihoved i tern (blancheres) 100 g valnødder grofthakket 4 spsk. cremefraiche 38% 1 spsk. dijonsennep Revet skal fra i citron Saft fra 1/2 citron 1 tsk. sukker 1/2 bakke blå druer (uden sten i halve) 1 pose mayonaise

Sådan gør du

Sellerihoved skrælles og skæres i tern. Blancheres i kogende vand og afkøles i koldt vand. Alle de våde ingredienser røres sammen. Tilsæt æbler, selleri, bladselleri, druer og valnødder. Stilles køligt og gerne til næste dag. Serveres til dyrekøllen sammen med grøntsagerne fra bradepanden.

Tips

Gem lidt druer, valnødder og blade fra blegselleri til pynt. Lav gerne waldorfsalaten dagen før.

Se flere opskrifter på www.rema1000.dk