Pages Navigation Menu

Vi tester: Ny vinduesvasker

Vi tester: Ny vinduesvasker

Nu er det nemt at have skinnende rene vinduer, uden striber, året rundt. Med en Vileda Windomatic Vinduesvasker i huset, går det legende nemt og hurtigt, og der efterlades ingen søer af snavset vand i underkanten af vinduet eller i vindueskarmen. Vileda Windomatic Vinduesvasker rydder så at sige op efter sig, ved at suge den brugte vand op i en beholder. Vi bad to testfamilier om at afprøve den smarte vinduesvasker og i begge tilfælde lyder det samstemmende: Den holder 100 %.

Det træffer sig så heldigt, at Pia Lassen for nyligt er flyttet ind i et hus, som hun med hjælp af håndværkere, har sat i stand fra A til Z. Det betyder, at alle vinduer i huset trænger til en mere end kærlig hånd, så det er perfekt timing for en test af vinduesvaskeren. Pia fortæller:

– Jeg må indrømme, at jeg har været lidt spændt på om vores vinduer nogensinde ville blive helt rene. Det er nemlig som om, at sådan noget ”håndværkerstøv” er af en særlig klistrende kaliber. Så stor var min overraskelse, da jeg gik i gang, for det var både nemt og hurtigt, at få alle ruderne rene og fine og jeg kan slet ikke få armene ned over, at vinduesvaskeren suger det overskydende vand op, for det har altid været min udfordring, at det snavsede vand sejler hurtigere ned ad ruden end jeg kan nå at fange det med en almindelig svaber. Jeg synes også at det er ret morsomt, at mine to drenge pludselig synes, at det er et hit at hjælpe med at pudse vinduer. Det hænger tydeligvis sammen med, at vinduesvaskeren er et stykke mekanik i deres øjne.

Vores anden testperson Hanne Clausen, har tidligere kapituleret når det kommer til vinduespudsning. Hun fortæller:

– Jeg har faktisk ofte opgivet på forhånd og har fået en vinduespudser til at klare mine vinduer. Når jeg tidligere har gjort forsøget, og har pudset vores relativt store vinduesflader, har jeg ikke været tilfreds med resultatet. Jeg synes altid, at jeg efterfølgende bliver irriteret over striber og helligdage, så jeg var faktisk ret skeptisk, da jeg blev spurgt om jeg ville prøve Viledas vinduesvasker. Hold nu op, hvor er den nem at bruge, og jeg kan godt se, at vinduespudseren nok må kigge sig omkring efter nye kunder, hvilket passer min økonomiske sans ret godt. Vi har store vinduer og mange af dem, men jeg brugte overraskende nok, ikke særlig lang tid på at pudse dem. Men det allerbedste er, at jeg er mere end tilfreds med resultatet – og mig selv, fordi jeg nu har fået knækket nøden til rene vinduer, uden at det koster en bondegård. Godt nok ved hjælp af Viledas vinduesvasker, men det er da herligt, at jeg kan ordne vinduerne lige så ofte jeg synes, at de trænger, uden at bekymre mig om jeg har råd til det.

Vileda Windomatic er en batteridrevet vinduesvasker, der hurtigt og enkelt suger skum og snavset vand op og efterlader overfladen tør og skinnende ren. Du kan blandt andet købe den på Bilka.dk og Coop.dk .Vileda Windomatic er udviklet så du får rene vinduer uden større anstrengelser. Sugestyrken er jævnt fordelt over hele mundstykket og med den unikke fleksible hals er det let at komme til overalt, selv i hjørner og kanter. Vileda Windomatic efterlader overfladen fuldstændig tør. Prøv selv!

21 vindues

https://www.facebook.com/ViledaDanmark finder du en konkurrence, hvor du måske kan blive den heldige vinder!