Pages Navigation Menu

Velsmag på menuen

Velsmag på menuen

(Annonce) Prøv at forestille dig, at kokke hver dag forbereder velsmagende aftensmad til dig og din familie. Jo tak, men den luksus er nok temmelig meget over mit budget, tænker du måske? Nej, faktisk ikke – hvis du vil dele kokkene med os andre, og mon ikke den ”deal” er helt ok, når det giver tid til alt muligt andet end hovedbrud over, hvad der skal serveres til aftensmad hver dag?

Af Henriette Rosenthal Muld

Spaghetti bolognese, frikadeller og pizza. Kender du det, at man kører i en uendelig sløjfe i de samme opskrifter igen og igen? Nogle dage står idéerne ikke ligefrem i kø, når der skal købes ind, og tiden kan da også bruges bedre end at stå i supermarkedet og stirre, tom for idéer, ned i køledisken. Hvad med at gøre hverdagene lidt lettere, ved at få lækre måltider leveret helt til døren, og derved undgå stress og jag omkring middagstid. På ca. 20 minutter kan du have middagen klar, og det er noget der virkelig betyder noget i en børnefamilie, hvor ulvetimen gerne skulle være en omstændighed, man kun hører veninderne fortælle om.

Varieret kost

Det er Kokkens Hverdagsmad, der er din nye køkkenhjælp, og som navnet antyder, er det rent faktisk kokke der forbereder måltiderne, så de er lige til at gå til.

Hver uge sammensætter de dygtige kokke en ny menu, som de sørger for lever op til Fødevarestyrelsens anbefalinger om at spise sund og varieret kost. Det betyder, at der hver mandag, hvor kassen med måltiderne leveres, er fisk på menuen. Du behøver ikke at være hjemme, når kassen med måltiderne leveres. Man aftaler blot et sted, hvor chaufføren stiller kassen, og så kan fødevarerne holde sig nedkølet til kl 20, hvor de senest skal sætte i køleskabet.

Hvor mange spiser med?

Fleksible løsninger der er tilpasset til, hvor mange der sidder med omkring spisebordet fra dag til dag. Hos Kokkens Hverdagsmad ved man godt, at ikke alle hverdage er ens – tværtimod – for mange familier lever et aktivt liv med fritidsinteresser, der strækker sig over forskellige dage i ugen. Derfor kan man bestille sine måltidskasser til at passe til lige netop det antal, der er hjemme i hver af ugens dage.

Smag og behag er jo forskellig, derfor er der ikke ret meget, som ikke kan lade sig gøre, når man bestiller sin ugekasse. Man kan udskifte både retter og tilbehør i menuen, så man er sikker på, at alle omkring bordet kan lide dagens ret.

Hvis man med et ord skal beskrive kokkens Hverdagsmad, er det: fleksibilitet. Du kan ”hoppe” ind og ud af ordningen fuldstændig, som det passer ind i jeres familiemønster. Det er en stor fordel, fordi mange familier er forskellige i antallet omkring middagsbordet fra uge til uge. Det er de fordi nogle børn bor skiftevis hos mor og far, eller de fordi de voksne i familien har skiftende arbejdstider med aften- eller natarbejde.

Tag kokken med på weekendtur eller ferie

Hvis I skal på familiebesøg, en uge i sommerhuset eller på anden vis er væk hjemmefra i en periode, så er det muligt at tage sin måltidskasse med, så længe man bliver inden for landets grænser på brofaste øer. Det eneste man skal gøre er, at rette sin leveringsadresse via sit login eller ringe til Kokkens Hverdagsmad.

På den måde er det lidt mere ”ferieagtigt”, når man ikke skal tænke aftensmad ind i ferieprogrammet, og særligt i børnefamilier er det skønt at slippe for. Med helt små børn i familien er det ofte meget mere hyggeligt og afslappende, at snuppe middagen hjemme, og med et middagsmåltid, som man ikke selv har slidt med, at få på bordet, er det næsten som ”at spise ude”. Så kan børnene sige ”tak for mad”, når de er færdige med at spise, og hengive sig til deres leg, og de voksne omkring bordet kan slappe af og nyde den dejlige middag.

Hverdag, weekend, sund balance og delikatesser

Nu har vi talt om Kokkens Hverdagsmad, men disse kokke tager skridtet videre, og er også klar til at forkæle os også i weekenden, ligesom de også er klar med en hjælpende hånd, hvis man har lyst til at ”gå” i en sundere retning.

Weekendkassen indeholder middagsmad til to dage og leveres om fredagen. Forestil dig lige, at komme hjem fra arbejde fredag til en måltidskasse med lækre sager i, så det eneste du skal tage stilling til er, hvad du ønsker at drikke til det velsmagende måltid. Rar tanke ikke? Det kan også være den nemme genvej til ”gæstemad”, for kender du ikke det, at man rigtig gerne vil se venner og familie til en dejlig middag, men at det kniber med overskuddet til, at få købt ind og til efterfølgende stå i køkkenet i timevis? Du kan også lade jer forkæle lidt ekstra ved, at ”gå i delikatessen” og tilføje nogle af lækkerierne, der så leveres sammen med din måltidskasse.

Om det er dyrt at have ”hjælp i køkkenet”? Nej, faktisk ikke. Kokkens Hverdagsmad har nogle meget rimelige priser og vilkår for levering. Derudover er man med til at begrænse spild af mad, da måltiderne stort set er tilberedt, og ikke kræver yderlige ingredienser end dem, der findes i kassen.

Prøv selv, og oplev hvor meget det letter i hverdagen og weekenden med for den sags skyld. Der er meget der er sjovere, end at styrte rundt i et supermarked med trætte børn.

 

Følg os på Facebook og Instagram