Pages Navigation Menu

Ungkvægfilet

Ungkvægfilet

Ungkvægfilet

Det skal du bruge (4 pers.)

1 SMAGFULD Ungkvægfilet

Tilbehør 1 pose jordskokker

Olivenolie Groft salt og peber

Karse til pynt

Sådan gør du

Ungkvæg fileten brunes godt af og krydres med salt og peber. Herefter stilles den i ovnen i 200 grader forvarmet ovn i 20-25 minutter (afhængig af størrelse). Herefter trækker ungkvægfileten i 20 minutter. Mens ungkvægfileten er i ovnen, tilberedes jordskokkerne. Jordskokkerne vaskes og skrubbes grundigt. Dup dem tørre i et viskestykke. Læg dem i et ildfast fad og stænk med olivenolie, godt med groft salt samt lidt peber. Sæt fadet i forvarmet 200 grader varm ovn i 30 minutter. Tages ud af ovnen og afkøles lidt. Pyntes med karse lige inden servering.

Tip

Serveres evt. med bearnaisesauce til. Størrelsen på ungkvægfilet kan variere lidt, derfor kan det være en god ide at  bruge et stegetermometer. Rødt kød: 60° C. Medium, rosa: 62° C. Gennemstegt: 70° C.

Se flere opskrifter på www.rema1000.DK