Pages Navigation Menu

Torskerognsfrikadeller, grøn sovs og tomatsalat

Torskerognsfrikadeller, grøn sovs og tomatsalat

Torskerognsfrikadeller, grøn sovs og tomatsalat

Det skal du bruge (4 pers.)

400 g fiskefars (1 pakke) 200 g torskerogn (1 dåse) 1 æg salt og peber 2 spsk. olie

Sovs 2 dl A38 eller andet surmælksprodukt med højst 0,7g fedt pr. 100 g citronsaft salt, peber og karry. Hakket persille, purløg eller dild Tomatsalat 8 store tomater 1 stort løg 1 spsk. rapsolie 1 spsk. eddike 1 spsk. vand salt og peber

Sådan gør du Fiskefarsen tilsættes torskerogn, æg og krydderier. Formes til 12 små frikadeller og steges i olie ca. 6 min. på hver side. Alle ingredienserne til sovsen blandes og smages til. Tomaterne skæres i skiver og blandes med løg og dressing. Trækker i ca. 30 min. Serveres med kartofler. Tilbehør 1 kg kartofler.

Se flere opskrifter på www.rema1000.dk