Pages Navigation Menu

Tør, stram vinterhud!

Tør, stram vinterhud!

De kolde måneder, med blæst regn og frost, er hård kost for huden særligt i ansigtet og på hænderne, som jo ikke altid kan blive i lommerne. Også vores børn er udsat for udtørring af huden på særligt udsatte steder, for de er på legepladsen, året rundt.

Det giver en lille udfordring, for uanset hvilken hue vi trækker ned over ørerne på ungerne, er der altid et par dejlige runde kinder der titter frem. Bløde og lækre er disse barnekinder, men desværre også en gang imellem ru og tørre. Børns hud er tyndere end voksnes, og er derfor mere sensibel, i forhold til omgivelsernes påvirkning i form af kulde, blæst og frost.

Beauté Pacifique  X-Tra Dry Skin Fix er en ekstremt blødgørende og reparerende creme, som har en stærk, fugtighedsbevarende langtidseffekt. Cremen tilfører huden naturlig Squalane og Vitamin A, der tilsammen gør huden mere robust, og øger fugtindholdet i huden, der bliver blød og smidig igen.

Cremen indeholder ingen parfume, og er særligt velegnet til behandling ved ”tørre” hudlidelser ligesom den også er fantastisk til pleje af tør og skadet hud på hænder, fødder, albuer samt andre tørre områder. Virker desuden lindrende på irriteret hud. Påfør cremen morgen og aften eller efter behov ved hyppig kontakt med vand.