Pages Navigation Menu

Tøj der beskytter mod solens stærke stråler

Tøj der beskytter mod solens stærke stråler

(Annonce) Vi glæder os til sommer, sol og strandture – men husk lige, at solens stråler også når os i haven og på legepladsen. Kort sagt alle steder udendørs.

Af Henriette Rosenthal Muld

Soltøj med beskyttelsesfaktor 50+ beskytter godt, og giver mulighed for længere ophold under en strålende sol.

Det er den finske børnetøjsproducent Reima, som har mottoet: Tøjet skal garantere børn friheden til at være aktive. Det gælder naturligvis også for den smarte serie af soltøj, som kaldes Reima SunProof ™.

I den farvestrålende kollektion, hvor alt har en beskyttelsesfaktor på 50 +, findes soltøj til vands og til lands. Badetøj i smarte farver og mønstre. Nogle i klassisk badetøjssnit andre i cool design a la ”sej surfer”. Lange ærmer og bukseben yder særlig god beskyttelse, når ungerne tilbringer en dejlig lang sommerdag på stranden, eller boltrer sig i haven.

Reima SunProof ™-serien har foruden solbeskyttelse, også evnen til at tørre hurtigt. Da stoffet er åndbart, er det meget behageligt at have på.

Et ultimativt krav til børnetøj er, at det skal kunne holde til vask efter vask. Det ved man godt hos Reima, som har været førende producent af børnetøj i mere end 70 år. Det er der selvfølgelig tænkt på, og selv om Reima SunProof ™-soltøjet hyppigt ryger en tur i vaskemaskinen, er de friske farver bevaret og solbeskyttelsen i tøjet efterfølgende intakt.

Reima SunProof ™ løfter sløret for en ting, du sikkert ikke er klar over, men som hjælper dig med at beskytte huden optimalt i forhold til solens stråler.

Du har sikkert aldrig hørt om titandioxid, men du oplever det garanteret mindst to gange om dagen. Faktisk vågner du til det, og går i seng med det, når du børster tænder. Titandioxid er nemlig et naturligt forekommende lyst, hvidt pigment, der ofte bruges som mad- og kosmetikfarve. De er også det, der giver tandpasta sin strålende hvide farve, så det virker indbydende, at putte det på vores tandbørster hver morgen og aften.

Verdens førende producent af tøj til aktive børn, finske Reima, har tilføjet ingrediensen til sit sortiment af tøj med maksimal solbeskyttelse – solserien Reima SunProof ™. Det betyder, at dine børn bliver beskyttet bedre mod skadelige UV-stråler. Med det på kan børnene opholde sig længere tid i solen, på stranden eller i baghaven.

Du vil også have oplevet titandioxid, hver gang du har været på ferie. Det er ofte det aktive stof i solcreme, fordi det naturligt filtrerer UV-stråler. Det hjælper med, at beskytte din hud ved at blokere for ​​solens ultraviolette lys, som kan forårsage solskoldning og derved føre til hudkræft. Det betyder, at Reimas SunProof ™ sortiment har en UV-beskyttelsesfaktor 50+, hvilket afværger 98 procent af solens skadelige stråler.

For at beskytte børns helbred er alle Reimas SunProof-produkter helt fri for toksiner, og er derfor helt sikkert at have på. Ved at bruge Reima SunProof ™ i stedet for solcreme, der skylles af i badevandet, hjælper man også med at bevare et sundere vandmiljø. Reimas digitale trykteknologi, som reducerer mængden af ​​anvendt vand og farve, er også med til at skåne vores miljø.

Reimas soltøj er som altid åndbart og hurtigtørrende – hvilket gør det perfekt til en dag på stranden.

Fælles for hele Reima SunProof ™ -serien er at:

  • solbeskyttelsen virker i både vådt og tørt tøj
  • tøjet tørrer hurtigt
  • er syet i komfortable, åndbare materialer
  • stoffet føles dejligt køligt mod huden

Hvorfor SunProof i stedet for solcreme?

En solcreme indeholder en eller flere såkaldte UV-filtre, der beskytter huden mod ultraviolette stråler fra solen. Filtrene kan fungere enten fysisk eller kemisk. De kemiske filtre trænger ned i huden, mens de fysiske filtre typisk lægger sig som en hinde ovenpå.

Derfor er det en god idé, at beskytte børn mod UV-stråling ved at iklæde dem i SunProof og kun benytte solcreme de udsatte steder hvor tøjet ikke dækker. Brug altid solcreme der er svanemærket.

Følg os på Facebook og Instagram