Pages Navigation Menu

Tips til skønhed

Tips til skønhed

Vi nærmer os en af årets højsæsoner for festlige sammenkomster.

Julen er nemlig en glimrende undskyldning for at stimle sammen til både små og større arrangementer, og så kommer vi til de sjove – hvilket look, til hvilken fest? Den lille sorte kjole er en sikker sag, men man kan virkelig varierer sit look ved at skrue på farveskalaerne i sin make-up.

Depend Cosmetic har i mere end 25 år forsynet kvinder med en hjælpende hånd i form af lækre skønhedsprodukter af høj kvalitet, til rimelig priser. En del af Depend Cosmetics store succes bygger på gør-det-selv princippet. Hvis man ikke er udstyret med smukke velformede negle fra naturens side, kan man selv lave de flotteste gel-negle ved hjælp af et sæt, som indeholder alt hvad man skal bruge af negletips, gel og hærder. Prisen for fine negle er derved en brøkdel af, hvad man betaler for, at få dem lavet af en professionel negletekniker.

o2Neglelak fra Depend Cosmetic er et kapitel for sig. Der findes et væld af flotte farver, og lakkerne er både glansfulde og slidstærke.

Perfect Eye er sidste skud på stammen. Her findes, alt hvad man har brug for til at skabe smukke øjne og perfekte bryn. Hvis man er sparsomt udstyret med vipper fra naturens hånd eller bare har lyst til ”Bambiøjne” for en aften, giver kunstige vipper en fantastisk effekt. Depend Cosmetic har et stort udvalg, så der er kunstige vipper for enhver smag.

På http://www.dependcosmetic.dk/depend-academy/ kan du finde information- og instruktionsfilm samt trin-for-trin guider, hvor du trygt og sikkert bliver guidet igennem anvendelsen af Depends Cosmetics produkter.

Følg os på Facebook og Instagram