Pages Navigation Menu

T-Bone steak

T-Bone steak

T-bone steak

Det skal du bruge (4 pers.)

4 SMAGFULD T-bone steak a 400 gram

1 pose små nye kartofler

2 spsk. olivenolie

2 chili i skiver

1/2 bundt rosmarin (eller tørret) Salt og peber

Tilbehør 1 bakke tomater, 4 fed hvidløg i skiver og 1 bundt timian

Sådan gør du

Kartoflerne vaskes grundigt og skæres i tynde skiver. Vend kartoffelskiverne i olivenolie og drys med salt og peber. Hæld kartoffelskiverne i et fad og sæt dem i en 200 grader forvarmet ovn i 20 minutter til de er gyldne og sprøde. Når kartoflerne er halvvejs færdige, steges T-bone steaksene på en varm pande ca. 4 minutter på hver side i olivenolie krydret med salt og peber. Tag kartoffelskiverne ud af ovnen. Vend de snittede chili i samt rosmarin sammen med kartoffelskiverne. Når bøfferne er færdigstegte, tages de af panden. Nu tilsættes tomater, hvidløg og timian og brunes hurtigt i fedtet fra bøfferne. Anret kartofler, bøffer og tomatblanding på 4 tallerkener. Serveres straks.

Se flere opskrifter på www.rema1000.dk