Pages Navigation Menu

Styrk dit barns immunforsvar

Styrk dit barns immunforsvar

Små børn har ofte en tendens til at suge vinterens mange virusser og infektioner til sig, og med forældre der gerne skal passe deres arbejde, kan det være svært at få hverdagen til at hænge sammen med konstant syge børn. Men ved hjælp af naturens urter og vitaminer, kan vi styrke vores børns immunforsvar og dermed undgå mange af sygedagene.

Af Dea Larsen

8-årige Caroline farer rundt i stuen efter sin lillesøster, begge børn er fulde af energi og griner højlydt selvom mor med sekunders mellemrum beder dem dæmpe sig. Caroline har ikke altid været sådan en lille livsglad og energisk pige. Hun slæbte den ene sygdom efter den anden med sig hjem, da hun gik i børnehave. Hun var syg og skrantende det meste af hendes vuggestue og børnehave-tid.

Som første barn i familien har Caroline ikke været udsat for specielt mange smittekilder, og det skulle vise sig at give bagslag da hun begyndte at lege med alle de andre børn hun mødte i børnehaven. ”Fordi hun altid var sløj, kom hun også til at virke som et meget grædende og utilfreds barn. Hun sov dårligt om natten når hun var syg, og vi havde ofte problemer med at hænge sammen om dagen på grund af søvnmangel. Vi har begge fuldtidsjob, og det var en udfordring at få puslespillet med barns sygedage til at gå op i en højere enhed”, siger Carolines mor Bettina Knudsen. Fordi Caroline så ofte var syg, manglede hun også appetit. ”Hun spiste næsten intet, og vores store bekymring var, at Caroline ikke fik de frugter, grøntsager og vitaminer hun havde brug for, da hun ikke havde lyst til at hverken spise eller drikke når hun var syg, det var en kamp at lokke bare en smule mad i hende. Jeg blev faktisk lidt desperat til sidst, og jeg har ikke tal på alle de vitaminprodukter i fast og flydende form jeg har brugt penge på og slæbt hjem. Vi forsøgte alt muligt for at få vitaminer i hende, men det lykkedes desværre kun sjældent”, fortæller Bettina.

Naturens urter og vitaminer

En eftermiddag i børnehavens garderobe, falder Bettina tilfældigt i snak med en anden mor imens hun er i gang med at hjælpe Caroline i flyverdragten. Her taler de om syge børn, hvor den anden mor fortæller om en urtevitamintablet, som efter sigende skulle have super gode egenskaber i forhold til at styrke immunforsvaret hos børn. Moderen i børnehaven fortalte, at hun havde kæmpet med sit eget barn i forhold til alt for mange sygedage. Men hun kunne mærke kæmpe forskel på sit barns heldbredstilstand og energi, efter hun var begyndt at give sin søn vitaminpillen Børnevitamun. ”Når man er så desperat efter at finde en ”kur” mod sit barns konstante tilbagevendende sygdomme, er man villig til at prøve alt. Jeg havde på det tidspunkt ikke overvejet at ty til urtemedicin eller planter, fordi jeg ikke rigtigt kendte til det område”, siger mor Bettina. Efter et par måneders prøvetid med urtevitaminpillen, viste det sig dog hurtigt, at Carolines energi og livsglæde stille og roligt begyndte at vende tilbage. ”Så jeg begyndte at undersøge lidt om de forskellige urters virkning på immunforsvaret og ved langt mere om emnet nu. Da Carolines lillesøster skulle starte i børnehave, var jeg forberedt med urtevitaminpillen. Jeg har mærket en markant forskel på mine børns sygedage, Maria har ikke været i nærheden af antallet af Carolines sygedage, og jeg tror på at det skyldes urtevitaminpillen. Jeg har det rigtig godt med at give dem begge et naturligt middel og kan jo se, at naturmedicin vinder større og større udbredelse over hele verden”, siger hun.

Redaktionen er bekendt med, at Børnevitamun forhandles af landets Helsekostforretninger.

 

 

Følg os på Facebook og Instagram