Pages Navigation Menu

Spiralkager på pinde

Spiralkager på pinde

Ca. 35 stk.

Ingredienser

175 g blødt smør eller margarine

2 1/2 dl Dansukker Bagesukker

1 æg

1/2 tsk. bagepulver

4 3/4 dl hvedemel G

Grøn og rød frugtfarve

Pap- eller træpinde
Rør fedtstof og sukker let og luftigt. Tilsæt ægget. Bland bagepulver og mel, og rør det i massen, indtil dejen er smidig. Del dejen i to lige store stykker. Farv den ene del med rød og den anden med grøn frugtfarve. Rul dejstykkerne ud mellem bagepapir til to lige store aflange plader. Læg pladerne oven på hinanden, og del derefter pladen på midten. Rul pladerne sammen, så rullerne får en rød og en grøn yderside. Læg kagerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem midt i ovnen ved 175 °C i ca. 10 minutter. Tryk en pind ind i hver kage, så snart kagerne er kommet ud af ovnen. Opbevar kagerne i en dåse med papir mellem hvert lag. Opbevares tørt og køligt eller fryses.