Pages Navigation Menu

Sol, sommer og masser af fugt

Sol, sommer og masser af fugt

Oven på en fantastisk dansk sommer, hvor solen har vist sig fra sin allermest gavmilde side, skal vi huske at pleje huden med masser af fugt. Ansigtsplejen med afrensning og fugtpleje giver næsten sig selv, for her mærker man tydeligt ubehag, hvis huden ikke fugtes og plejes tilstrækkeligt. Huden kommer simpelthen til at ”føles for lille”.

Kaster man et blik ned ad sig selv, er vi flere der opdager at solens varme, men også hårde stråler ikke er gået sporløs over kroppen. Den før, så flotte brune, hud virker nu mere trist i kuløren. Det er der råd for. Efter en grundig body scrub er det tid til, at tilføre huden masser af fugt og pleje. Det gøres allerbedst med Lait Soyeux Hydratant Du Corps til normal hud, fra Beauté Pacifique.

Lait Soyeux Hydratant Du Corps er beriget med A, C og E-vitamin og tilfører huden naturligt Squalane, som trænger ind i huden og stimulerer cellefornyelsen og giver en silkeblød, smidig og glat hud. Man opnår hurtigt en optimal fugtpleje til alle hudtyper. Denne lette bodylotion er nem at påføre og absorberes hurtigt. At den så samtidig virker lindrende og plejende på solskoldet hud er en herlig sidegevinst, for vi har lov til at håbe på en dejlig lang eftersommer med mere sol på programmet.

Lille tekstboks:

Særlige fordele: 

  • Anti-age produkt til hele kroppen
  • Fugter og blødgør huden ved hjælp af naturlig Squalane
  • Indeholder stabilt Vitamin A, der gør huden mere robust og forbedrer elasticiteten
  • Indeholder Lakridsekstrakt, der modvirker irritation i huden 
  • Absorberes hurtigt

 

Følg os på Facebook og Instagram