Smuk med lidt hjælp…

14

En stresset hverdag med børn, indkøb, arbejde og madlavning, kan være med til at sætte sine spor. Men fortvivl ikke, mødre bliver forskønnet og forynget med Filler og Botox dagligt, faktisk er det efterhånden blevet mere og mere almindeligt at få lidt hjælp til selvhjælp.

Af Dea Larsen

Spejlet afslører pludselig den usminkede sandhed: Du ligner en slidt familiemor.

Hårdt ramt af hverdagen gennem nogle år eller bare efter en længere periode. Hvor du har ammet, er blevet vækket om natten, har passet syge børn og samtidigt klaret fuldtidsjob og forsøgt at få has på flyvske nullermænd. Det sætter selvfølgelig sine spor. Men du behøver ikke længere bare at lære at leve med det. For der er ingen grund til at se ældre eller træt ud, når man ikke har det sådan. Der kan være forskellige forklaringer, på dine fine linjer eller furer i ansigtet.

Dit biologiske ur kan tikke hurtigt, eller du har selv bombarderet huden med skadelig påvirkning fra røg, sol, for lidt søvn og slid som mor. Det nedbryder efterhånden collagen og elastiske fibre i huden, og den bliver mere tør, rynket og slap.

Men der er hjælp at hente, bruger du Botox (Botulinumtoksin) blokerer det for forbindelsen mellem nerve og muskel, hvilket betyder, at rynker i f.eks. panden, bekymringsrynker og kragetæer ved øjnene glattes ud. Du kan kombinere med Fillers som Restylane, som behandler din hud indefra og gør den glattere og fyldigere igen. Det er en sikker, naturlig behandling, som kan skræddersys præcist til dig. Fillers og Botox, giver resultater indenfor et par uger, men har ikke en permanent effekt, da det skal fornyes et par gange om året.

Naturlig skønhed

DermoCosmetic har eksisteret i over 10 år, og er blevet et meget eftertragtet sted at blive behandlet, da de er særdeles dygtige behandlere, med et team bestående af sygeplejersker og speciallæger. De har mange års erfaring med Fillers som Restylane og med Botox, hvilket gør at man godt kan sige at de er blandt Danmarks førende specialister inden for non-kirurgiske skønhedsbehandlinger.

I dag er Restylane og Botox bestemt ikke forbeholdt de få. Det er både kvinder og mænd, yngre som ældre, kassedamen og karrieremennesker. Hos DermoCosmetic, mærker de efterhånden en stærkt voksende interesse hos småbørns-mødre. – Nogle kommer til os, og er bange for at komme til at ligne Hollywood stjerner med alt for glatte, stramme eller pumpede ansigter.

– Men glem alt om det, hos os er nøgleordet naturlig skønhed, udtaler Rie Jensen som er sygeplejerske og klinikchef hos DermoCosmetic.

– Hos os er vi uddannede med sans for at læse hvert enkelt ansigts linjer, konturer og særlige karaktertræk. Derfor bliver resultatet af behandlingerne altid naturligt og æstetisk smukt. Det er vigtigt for os, at det er naturlig skønhed vi har i fokus, vi tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, men vi rådgiver løbende, så vi når til en enighed inden behandlingen påbegyndes. Vi ligger derfor stor vægt på både den mundtlige og skriftlige information, så vi er helt sikre på at kunden føler sig tryg og ikke sidder med uafklarede spørgsmål inden selve behandlingen, afslutter Rie Jensen og smiler.

Fakta om Restylane Restylane er et produkt til kosmetiske behandlinger i ansigtet. Den er baseret på den naturlige hyaluronsyre, der allerede findes i din krop. Restylane reducerer synligt linjer, folder og rynker. Den får det bedste frem i dig på en naturlig måde. En behandling varer ca. 30 minutter. Der kan opstå let rødmen, små mærker og hævelse i det behandlede område, som forsvinder i løbet af et par dage. Effekten varer 6-12 måneder afhængig af hvilket område der behandles.

Fakta om Botox; Botulinumtoksin blokerer for forbindelsen mellem nerve og muskel, hvilket betyder, at rynker i f.eks. panden, bekymringsrynker og kragetæer ved øjnene glattes ud. Kosmetisk brug af Botox har været kendt i snart 30 år og antallet af behandlinger er steget markant i Danmark de senere år. Virkningen af Botox ses i løbet af nogle dage, sommetider kan der dog gå en uges tid.