Pages Navigation Menu

Skindstegt mørksej med havesalat

Skindstegt mørksej med havesalat

Til 4 personer

4 stk. mørksej
vindruekerneolie til stegning
Salt og peber

Havesalat
1 stk. hjertebladsalat
5 stk. tomater
1 stk. agurk
400 g nybælgede ærter
150 g radisser

Dressing
1 dl olie til stegning
½ dl balsamico
1 tsk. dijonsennep
Salt og peber

Tilberedning

Skyl salaten og lad den dryppe af i en sigte. Bælg ærterne, skær agurk i tern eller skiver og skær tomaterne i kvarte. Skyl og snit radiserne i skiver. Snit salaten. Put alle salatingredienser op i en salatskål. Lav dressingen og vend den i salaten.

Varm en pande op og tilsæt olien. Krydr mørksej stykkerne på begge sider med salt og peber og steg dem i 3-4 minutter på begge sider afhængig af tykkelse. Servér straks sammen med salaten.