Pages Navigation Menu

Skattetærte

Skattetærte

Ingredienser

3 dl piskefløde med vanilje

2 tsk Dansukker Vaniljesukker Fairtrade

Dukater og andet slik

Marengsbund

3 æggehvider

1 1/2 dl Dansukker Sukker

Hæld æggehviderne i en helt tør og ren skål. Tilsæt 1/2 dl sukker, og pisk ved laveste hastighed med en elpisker i 30 sekunder. Sæt derefter hastigheden op til højeste hastighed, og pisk, indtil massen er blevet til en stiv og fast skum. Vend forsigtigt resten af sukkeret i.

Bred marengsmassen ud på bagepapir i en cirkel på ca. 20 cm i diameter. Bag bunden ved 100 grader i ca. en time. Lad bunden køle af.

Pisk piskefløden og vaniljesukkeret. Fordel det på marengsbunden. Stil tærten i fryseren i 4-5 timer.

Pynt med dukater og andre gode “skatte”, inden skattetærten serveres.