Pages Navigation Menu

Skånsom ansigtspleje

Skånsom ansigtspleje

Hvis du har sensitiv ansigtshud, har du brug for produkter, der er skånsomme, men effektive nok til at rense og pleje.

Der findes mange gode bud på plejeprodukter til ansigtet som er fremstillet med sensitiv hud i tankerne, og er udviklet til at beskytte og tilføre fugt. I Neutrals ansigtsplejeserie, er det nemt at finde den perfekte creme eller det perfekte renseprodukt til din sensitive hud.

Neutral har testet deres produkter på kryds og tværs af landet og har fået mange positive tilbagemeldinger.

”Jeg blev meget positivt overrasket af Face Wash, den er sandsynligvis det bedste renseprodukt for mit ansigt jeg nogensinde har prøvet. Det renser godt, huden bliver ikke tørret ud og det er nemt at vaske af.” (Eva, Neutral test-panel). ”ELSKER jeres produkter, og enkle rene design.” (Marlene, 30 år fra Skagen) ”Super nem dosering og jeg har været doven i forhold til skin tonic tidligere, men nu kan jeg faktisk se og mærke en forskel.” (Katrine, 30 år, Odder). ”Jeg synes det er svært at finde en god Skin Tonic, som også virker, men Neutrals version er effektiv og mild” (Julie, 23 år, Århus)

Testpersonerne har været glade og tilfredse, så måske skulle du også prøve denne serie, hvis du selv har lidt svært ved at beslutte dig for hvilket mærke der passer til dig.

 

 

Følg os på Facebook og Instagram